Πώς το κρέας έσωσε τη ζωή μιας vegan! - OlaDeka

Πώς το κρέας έσωσε τη ζωή μιας vegan!

“Σωτήριο” αποκαλεί το κρέας για τη διατροφή της μια 25χρονη Καναδή, η οποία, όπως λέει “πήγε να πεθάνει” από τις επιπτώσεις που είχε η vegan διατροφή στην υγεία της.

H Kai-Lee Worsley, από το Έντμοντον του Καναδά  σταμάτησε να τρώει ζωικά προϊόντα και υιοθέτησε μια vegan διατροφή, γεμάτη λαχανικά και εναλλακτικές πρωτεΐνες, όταν μετακόμισε στην Καλιφόρνια, έχοντας διαβάσει πολλά για την κακή μεταχείριση των ζώων από τη βιομηχανία κρέατος.

Αλλά 25χρονη άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία έξι μήνες μετά τη νέα δίαιτα, παρατηρώντας πολλές αρνητικές αλλαγές στο σώμα της. Ανέφερε συμπτώματα, όπως τεράστια κόπωση, πτώση μαλλιών, προβλήματα με το δέρμα της και αδυναμία στο να λειτουργήσει επαρκώς. “Ο εγκέφαλός μου δεν μπορούσε να σκεφτεί καλά”, είπε σύμφωνα με τον Independent.

Ώσπου μια μέρα, έχοντας πέσει στο κρεβάτι αδύναμη να σηκωθεί από την εξάντληση, αποφάσισε να αγοράσει μια μπριζόλα, μήπως και ανακτήσει τις δυνάμεις της. Αμέσως, ένιωσε καλύτερα και έκτοτε άρχισε να τρώει μπριζόλες 2 φορές την εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι ήθελε να είναι vegan για την υπόλοιπη ζωή της και ότι ένιωθε άβολα με την όψη του κρέατος.

Έπειτα από το περιστατικό, έκανε πολλές εξετάσεις, κατά τις οποίες διαπίστωσε σοβαρή έλλειψη σε βιταμίνη Β12 και σίδηρο και κατέληξε πως το κρέας ήταν απαραίτητο για την υγεία της. “Μάθετε πρώτα τον εαυτό σας και μην ακολουθείτε απλά τάσεις” καταλήγει.

Πηγή

Κοινοποίηση
loading...
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria