Φασόλια Κίνας, Πολωνίας, Αλβανίας και μεταλλαγμένες πατάτες Αιγύπτου - Αυτά μας ταΐζουν! - OlaDeka

Φασόλια Κίνας, Πολωνίας, Αλβανίας και μεταλλαγμένες πατάτες Αιγύπτου – Αυτά μας ταΐζουν!

Και μετά ψάχνουμε να βρούμε τι μας φταίει ως κοινωνία, ως πολιτεία, ως κράτος, ως Ελλάδα! Σημειώστε ότι ειδικά για τις πατάτες Αιγύπτου έχουν ακουστεί ανατριχιαστικά πράγματα για το πόσο δηλητηριώδεις είναι αναφορικά με τα φυτοφάρμακα που περιέχουν. Διαβάστε παρακάτω:

«Μάλλον η Κοζάνη , η Καστοριά , τα Γρεβενά, οι Πρέσπες που έχουν σχεδόν ερημώσει και κάποιες άλλες περιοχές που παραδοσιακά καλλιεργούν γίγαντες , φασόλια, φακές και όχι μόνο , πέφτουν πολύ μακριά για την ” Ελληνική ” αγορά απο οτι η Κίνα ,η Πολωνία και η Αλβανία.

s.m

Απο σελίδα newsinsider.gr

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Γίγαντες Σκλαβενίτης από: ΚΙΝΑ…

Γίγαντες Agrino από: ΠΟΛΩΝΙΑ…

Γίγαντες 3αλφα από: ΑΛΒΑΝΙΑ…

Επίσης είναι της μοδός τώρα τελευταία, και οι πατάτες είναι ΑΙΓΥΠΤΟΥ…σε διχτάκι…επάνω στο διχτάκι, έχουνε καρτελάκι. Αυτό το καρτελάκι γράφει: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΦΥΤΕΥΣΗ…

Για όποιον δεν γνωρίζει, όπου υπάρχει γραμμένο αυτό το “ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΦΥΤΕΥΣΗ”, είναι γιατί ο σπόρος του καρπού/λαχανικού/προϊόντος, είναι γενετικά τροποποιημένος/μεταλλαγμένος.

Η φύτευση λοιπόν απαγορεύεται, γιατί είναι πατενταρισμένος ο σπόρος από την εταιρεία που τον έφτιαξε.

Δύο βασικές παρατηρήσεις:

Α. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ;

Β. ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ, ΠΑΡΑΝΟΜΩΝΤΑΣ, ΑΦΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΕΠΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ;»

Σπύρος Μοσχονάς

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria