Δικογραφία σχηματίστηκε για τον τραυματισμό του παιδιού από σίδερο σε παιδική χαρά στους Μανιάκους - Τσιμουδιά και εξαφάνιση στοιχείων από τον δήμο - OlaDeka

Δικογραφία σχηματίστηκε για τον τραυματισμό του παιδιού από σίδερο σε παιδική χαρά στους Μανιάκους – Τσιμουδιά και εξαφάνιση στοιχείων από τον δήμο

Η δικογραφία περιλαμβάνει καταθέσεις, εκθέσεις αυτοψίας, φωτογραφίες, ιατρικές βεβαιώσεις και καλείται να αποφασίσει σχετικά η εισαγγελέας.

Σχηματίστηκε δικογραφία για τον τραυματισμό του παιδιού από σίδερο σε παιδική χαρά στους Μανιάκους Καστοριάς όπου δεν τηρούνταν οι νόμιμες προδιαγραφές. Το παιδί μεταφέρθηκε με σίδερο καρφωμένο στο πόδι μετά από τον απεγκλωβισμό του από την Πυροσβεστική Καστοριάς.

Η δικογραφία περιλαμβάνει καταθέσεις, εκθέσεις αυτοψίας, φωτογραφίες, ιατρικές βεβαιώσεις και καλείται να αποφασίσει σχετικά η εισαγγελέας.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η κινητοίηση της δημοτικής αρχής για εξαφάνιση των οργάνων της παιδικής χαράς από το χώρο, αμέσως μετά το συμβάν. Και είναι επόμενο να αναρωτιούνται οι πολίτες, αν μετά από ένα τέτοιο συμβάν που σημειώθηκε μάλιστα σε μια παιδική χαρά που αποκαλύπτεται ότι δεν ήταν νόμιμη και κατάλληλη, πως είναι δυνατόν να απομακρύνονται αντικείμενα και στοιχεία, λίγο μετά από έναν τέτοιον τραυματισμό για τον οποίον σχηματίστηκε και δικογραφία.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι ομάδα αποτελούμενη από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του δήμου, μετέβησαν βιαστικά στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε το παιδί για την επέμβαση αφαίρεσης του μεταλλικού αντικειμένου από το πόδι του, για να…ελέγξουν και να εκτιμήσουν την κατάσταση.

Μέχρι στιγμής, για άλλο ένα θέμα που που αναστάτωσε την περιοχή μας, οι λαλίστατοι προπαγανδιστές των αυτονόητων έργων που θα κανε όποιος και αν βρίσκονταν στο τιμόνι, τηρούν σιγή ιχθύος και κρύβονται, δημιουργώντας αίσθημα ντροπής και εκνευρισμού στους πολίτες.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria