Άρον - άρον οι πραιτοριανοί του Κορεντσίδη ξήλωσαν κούνιες και μονόζυγα απ' την παράνομη παιδική χαρά απ΄όπου έφυγε παιδί με σίδερο καρφωμένο στο πόδι - OlaDeka

Άρον – άρον οι πραιτοριανοί του Κορεντσίδη ξήλωσαν κούνιες και μονόζυγα απ’ την παράνομη παιδική χαρά απ΄όπου έφυγε παιδί με σίδερο καρφωμένο στο πόδι

Ένα όργανο (φωτο) δεν πρόλαβαν μάλλον να το ξηλώσουν από την ακατάλληλη παιδική χαρά οι εντολοδόχοι του Κορεντσίδη μέσα στον πανικό τους. Έμεινε εκεί -δεν ξέρουμε για πόσο καιρό ακόμα- και μαρτυρεί την πλήρη και εγκληματική ανικανότητα των αρμοδίων που πλέον φαίνεται ότι παίζουν με την ασφάλεια, την σωματική ακεραιότητα και τη ζωή μικρών παιδιών.

Νύχτα έπεσε συναγερμός μετά το δημοσίευμα του oladeka.com και με κρύο ιδρώτα στο σβέρκο τους, κάποιοι έδιναν εντολές τραυλίζοντας μέσα στον πανικό τους για άμεσο ξήλωμα των οργάνων που υπήρχαν σε αυτή την προφανώς ακατάλληλη παιδική χαρά, με ότι επισύρει αυτό για τους αρμοδίους αυτοδιοικητικούς.

Το παιδί τραυματίστηκε από σίδερο που τρύπησε το πόδι του και η πυροσβεστική έκοψε το σίδερο, απεγκλωβίζοντας το. Με το σίδερο καρφωμένο στο πόδι, το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου επεβλήθη σε επέμβαση με την οποία αφαιρέθηκε το μεταλλικό αντικείμενο από το σώμα του.

Εκτός του ότι μέσα σε λίγα λεπτά μετά το ατύχημα οι υπεύθυνοι (με όλη τη σημασία της λέξης) έτρεξαν να ξηλώσουν τις κούνιες και άλλα όργανα παιδική χαράς από το σημείο για να εξαφανίσουν τα πειστήρια της παρανομίας τους που τους κάνει να τρέμουν επειδή γι’ αυτό όλο αυτό, το πιο πιθανό είναι να καθίσουν στο «σκαμνί». Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δημιουργηθεί τεράστιο παρασκήνιο και γίνεται μεγάλη προσπάθεια να μην προχωρήσουν σε νομικές διαδικασίες οι γονείς του παιδιού.

Πρέπει να ξέρουν όμως όσοι το κάνουν αυτό, ότι εξελίσσεται πολυεπίπεδη έρευνα και ότι όσοι έδωσαν εντολή να ξηλωθούν άρον-άρον οι παράνομες κούνιες και τα υπόλοιπα όργανα από το χώρο όπου σημειώθηκε το σοκαριστικό ατύχημα και όσοι προσπαθήσουν να κουκουλώσουν το θέμα με οιονδήποτε τρόπο, απλά επιβαρύνουν τη θέση τους.

Το Ραντάρ

Εδώ μέχρι πριν λίγες ώρες υπήρχαν μονόζυγο και κούνιες
Εδώ μέχρι και λίγες ώρες μετά το ατύχημα υπήρχαν κούνιες
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria