«Κύριε Γκόγκα, στην Σήραγγα και στις Ανεμογεννήτριες σας πρόλαβαν άλλοι, ήρθατε δεύτερος και αυτό είναι ό,τι χειρότερο για έναν αιρετό!» - OlaDeka

«Κύριε Γκόγκα, στην Σήραγγα και στις Ανεμογεννήτριες σας πρόλαβαν άλλοι, ήρθατε δεύτερος και αυτό είναι ό,τι χειρότερο για έναν αιρετό!»

Όσο υπάρχουν άνθρωποι με καθαρότητα σε μυαλό και καρδιά, τόσο οι πατρίδες θα βαστούν ακόμη το νόημα τους…Διαβάστε το κείμενο της Κλεισουριώτισσας κυρίας Ζωής Κολέτσα. Οι Κλεισουριώτες ξέρουν…:

«Στις 11/7/2023,ο Κύριος Γκόγκας στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Απανταχού Κλεισουριέων Θεσσαλονίκης, ανήρτησε απόφαση Γενικής Συνέλευσης των Κατοίκων, της 9ης Ιουλίου(;;;;)σχετικά με τις Ανεμογεννήτριες. Στο υστερόγραφο, έψεξε εμένα και συμπατριώτη μου γιατί ασχολούμαστε με το σοβαρό θέμα  της Κλεισούρας.

Κύριε Γκόγκα από πότε σε επίσημα, δημόσια πρωτοκολλημένα έγγραφα γράφονται τέτοιου είδους υστερόγραφα;;;; Είστε δημόσιο πρόσωπο και δεν το γνωρίζετε;;;

Με αποκαλείτε Νέα Μπουμπουλίνα και Σπαρτιάτισσα, σας ευχαριστώ πολύ. Τιμή μου να είμαι σαν αυτές και να αγωνίζομαι για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Λέτε έλκω την καταγωγή μου από την Κλεισούρα, την έλκω, όπως και εσείς. Όμως από το 1977 που ήρθα στην Θεσσαλονίκη για σπουδές και εργασία, έγινα μέλος του Συλλόγου, με τους αείμνηστους Ηλία Ιώβη (ούτε ξέρετε ποιος είναι), Πέτρο Τρύπη, Τάκη Καραγιάννη και πολλούς αξιόλογους πατριώτες που νοιαζόταν πραγματικά για το χωριό. Ημουν ο σύνδεσμος Κλεισούρας-Θεσσαλονίκης και μου ανέθεταν την προβολή, διαφήμιση του χωριού, οργάνωση εκδηλώσεων (άρθρων στην εφημερίδα, χορών, εκπομπών στην τηλεόραση κ.α).

Αργότερα ως μέλος του ΔΣ του Συλλόγου, ο Σύλλογος “βούλιαζε”από κόσμο και ναι (δεν περιαυτολογώ), οφειλόταν κατά πολύ και σε μένα, ρωτήστε να ενημερωθείτε. ΕΙΛΚΥΣΑ και ΕΛΚΥΩ από χρόνια Κύριε Γκόγκα, πολλούς να επισκεφθούν την Κλεισούρα, συναδέλφους, φίλους, συνεργάτες, πελάτες, μέχρι και φυλλάδια μοίραζα στο κατάστημά μου.Τώρα με το διαδίκτυο πάντα προβάλλω την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, όπως το διαβάζετε, με Κεφαλαία γράμματα.

Μου λέτε να γνωρίσω τους συγγενείς μου, τους γνωρίζω, όλους πολύ καλά, όπως και εσάς, ξεχάσατε τις συζητήσεις μας, όταν ερχόσασταν, σαν συγγενής μου, στο κατάστημα μας και συζητούσαμε τα της Κλεισούρας (προ εκλογής σας). Μου λέτε να γνωρίσω το χωριό, γνωρίζω την κάθε πέτρα του, βουνά, κάμπους, λαγκάδια με ΟΛΑ τα τοπωνύμια, από 7 χρονών έβοσκα παντού τα πρόβατά μας, τα γνωρίζω καλύτερα από εσάς.

Και τέλος μου λέτε, αφού κάνω αυτά που “μου προτείνετε”μετά, “να αγωνιστώ”.

ΟΧΙ Κύριε Γκόγκα, ΛΑΤΡΕΥΩ την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, δεν θέλω να καταστραφεί το υπέροχο “ΑΤΟΥ”της, ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ.

Να επηρεαστεί όλο το οικοσύστημά της, να έχουν προβλήματα υγείας ΟΙ ΗΡΩΕΣ μόνιμοι κάτοικοί της.

ΠΑΝΤΑ, ευκαίρως, ακαίρως, τους επαινώ, τους ευχαριστώ, τους ευγνωμονώ που κρατούν το χωριό για να το απολαμβάνουμε όλοι μας. “Θα αγωνίζομαι μέχρι να με φέρουν στον Άγιο-Θανάση”, αλλά φροντίστε να αγωνίζεστε και εσείς, έγκαιρα, όπως όλοι των όμορων χωριών και περιοχών. Γιατί και στην Σήραγγα και στις Ανεμογεννήτριες σας πρόλαβαν άλλοι, ήρθατε δεύτερος και αυτό είναι ό,τι χειρότερο για έναν αιρετό!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ για το σεντόνι, φίλοι και εχθροί μου!!!»

Ζωή Κολέτσα

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria