Πίσω από τις λέξεις... - OlaDeka

Πίσω από τις λέξεις…

Οι…παλιές καραβάνες που έχουν γράψει ώρες πτήσεις πάνω σε εκλογές, πολιτική και τοπική αυτοδιοίκηση, ξέρουν να διαβάζουν πίσω από τις λέξεις.

Χθες, ξεσηκώθηκε θύελλα από τη δημοσιοποίηση μιας διπλής παραίτησης. Πέρασαν οι ώρες, σπάσαν τα τηλέφωνα, χτύπησε συναγερμός και όλοι στα κάγκελα…

Διημείφθη ότι διημείφθη, βρέθηκε μια χρυσή τομή στο τι πρέπει να γίνει και ο καθένας αφού ξερόβηξε για να καθαρίσει η φωνή του, πήρε τη θέση του στο σανίδι…

Δύο κατηγορίες πολιτικών όντων κατάλαβαν τι συνέβη: Α) Όσοι βρίσκονται εντός των τειχών και αισθάνονται πως θεράπευσαν έστω πρόσκαιρα την κρίση με μια λύση-τσιρότο, αναγκαστική σε επικοινωνιακό επίπεδο (ξέρουν όμως ότι η ουσία μένει και το ηφαίστειο βράζει) και Β) οι έμπειροι πολιτικά (οι παλιές καραβάνες που λέγαμε) οι οποίοι διαβάζουν πίσω από τις λέξεις και γνωρίζουν ότι πλέον, τίποτα δεν είναι το ίδιο. Τίποτα δεν είναι ήρεμο και ευνοϊκό για κάποιους.

Σχόλιο της κας Χ. Φιλίππου στο fb – Έχει την αξία του και αυτό, για όσους μπορούν και διαβάζουν πίσω από τις λέξεις..

Οι δηλώσεις στην πολιτική κατά τη διαδικασία ενός Crisis Management, επιβάλλονται και είναι αναγκαστικές και αναμενόμενες. Και όλα αυτά ξαναλέμε, πριν καλά καλά διαμορφωθεί μια πρώτη έστω και αχνή δυναμική παρουσίασης των αντιπάλων στρατοπέδων…Φανταστείτε τι έρχεται.

Ο χρόνος, είναι ανίκητος. Και η αλήθεια ελαφριά σαν το λάδι…Αργά ή γρήγορα, ανεβαίνει πάντα στην επιφάνεια.

Εδώ θα είμαστε…

Το Ραντάρ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria