Κίμων Μηταλίδης: «Αλήθεια κύριε Ταμήλια, γιατί δεν ζητάτε να μπει κόφτης στον αριθμό των παιδιών που γράφονται στο ΕΠΑΛ; Δεν αποδυναμώνονται έτσι τα υπόλοιπα Λύκεια;» - OlaDeka

Κίμων Μηταλίδης: «Αλήθεια κύριε Ταμήλια, γιατί δεν ζητάτε να μπει κόφτης στον αριθμό των παιδιών που γράφονται στο ΕΠΑΛ; Δεν αποδυναμώνονται έτσι τα υπόλοιπα Λύκεια;»

«ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ» ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΑΛΙΔΗ

«Ο κ. Ταμήλιας μίλησε χθες στο ραδιόφωνο και επανέλαβε την πρόταση του να κλείσει το 4ο Δημοτικό Σχολείο. Μάλιστα στην τοποθέτηση σου σαν καθηγητής, μας κουνούσε το δάχτυλο ότι όλα είναι απλά αριθμοί και το πρόβλημα των αριθμών των Δημοτικών Σχολείων θα το λύσει το κλείσιμο του Σχολείου μας.

Να πούμε πρώτα στον καθηγητή κ. Ταμήλια ότι τα παιδιά μας δεν είναι αριθμοί. Θα περιμέναμε από έναν καθηγητή να έχει μεγαλύτερη ευαισθησία σε θέματα παιδείας. Θα περιμέναμε από έναν καθηγητή να μας πει το όραμα του για το μέλλον της εκπαίδευσης της πόλης μας. Θα περιμέναμε από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Ταμήλια, να μας πει πως θα λύσει το πρόβλημα της φυγής των νέων ανθρώπων από την πόλη μας. Αλλά τι να ξέρουμε εμείς όταν μιλούν οι καθηγητες;

Αλήθεια κύριε καθηγητά γιατί δεν ζητάτε να μπει κόφτης στον αριθμό των παιδιών που γράφονται στο ΕΠΑΛ; Δεν αποδυναμώνονται έτσι τα υπόλοιπα Λύκεια;»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria