Σε λίγες λέξεις νέα βόμβα Μηταλίδη: «Κάπου υπάρχουν και κόκκινες γραμμές!» - OlaDeka

Σε λίγες λέξεις νέα βόμβα Μηταλίδη: «Κάπου υπάρχουν και κόκκινες γραμμές!»

Έχουν γραφτεί και θα γραφτούν πολλά ακόμη περισσότερα για την υπόθεση του 4ου δημοτικού που κάποιοι με ύπουλες τακτικές και υπόγειες συμμαχίες προσπαθούν να κλείσουν.

Σήμερα σε ραδιοφωνική συνέντευξη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς αλλά και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου, γνώστης της κατάστασης, αφού κατακεραύνωσε τον διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αποκαλύπτοντας και βάζοντας πράγματα στη θέση τους με αποτέλεσμα που θα κάνει πολλούς να ξανασκεφτούν την επόμενη κίνησή τους, έριξε ακόμη μια βόμβα:

«Κάπου υπάρχουν και κόκκινες γραμμές!»

Η απάντηση ήρθε όταν Χ. Νατσούλης τον ρώτησε ποια είναι η θέση του δήμου Καστοριάς για το 4ο και η πρώτη απάντηση του κ. Μηταλίδη ήταν «…νομίζω ότι εκφράζω ως ένα βαθμό τον Δήμο και από την θεσμική ιδιότητα που κατέχω…»

Ο δημοσιογράφος συνέχισε: «Κίμωνα, ευθέως, μπορεί να γίνει Δημαρχείο εκεί;»

Μηταλίδης: «Όσο περνάει απ’ το χέρι μου όχι! Πόσο πιο ξεκάθαρος να είμαι;»

Νατσούλης: «ναι, εεε…»

Μηταλίδης: «Πόσο πιο ξεκάθαρος να είμαι σ’ αυτό; Όσο περνάει απ’ το χέρι μου όχι! ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ!!!…το λέω επίσημα, δημόσια και με κάθε έκφανση, υπάρχουν κόκκινες γραμμές! Η κόκκινη γραμμή είναι ότι δεν θα κλείσει το 4ο Δημοτικό σχολείο…»

Νατσούλης: «Αυτό το μήνυμα τώρα για ποιον είναι, για να καταλάβουμε…»

Μηταλίδης: «Για όποιον μπορεί να αποφασίσει να κλείσει το 4ο Δημοτικό Σχολείο…για όποιον θέλει να κλείσει το 4ο Δημοτικό Σχολείο»

Προσδεθείτε…θα έχουμε αναταράξεις….

Υ/Γ Μετά από την αστεία προσπάθεια ανακυβίστησης του ιντριγκαδόρου διευθυντή, ετοιμαστείτε για νέα κωλοτούμπα…Αυτή τη φορά από τον μέγα αρχιτέκτονα του όλου κρυφού σχεδίου. Έρχεται, αυτά πληροφορούμαστε…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria