Χάρης Μίντζιας: «Υποκρισία στο μεγαλείο της! Άλλα έλεγε χθες άλλα σήμερα!» - OlaDeka

Χάρης Μίντζιας: «Υποκρισία στο μεγαλείο της! Άλλα έλεγε χθες άλλα σήμερα!»

Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ «ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ» ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; – ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ;

«Υποκρισία στο μεγαλείο της!!!

Άλλα έλεγε χθες άλλα σήμερα! Μάλλον του τράβηξαν το αυτί οι τοπικοί κομματάρχες εν όψει εκλογών!!! Συνένοχος στη μυστική ατζέντα του Δήμου είναι!!! Αν εκφράζει προσωπική άποψη δε μας ενδιαφέρει μιας και δεν είναι καστοριανός!!! Αλλού κατοικεί όχι στην πόλη!!! Δε θα μας πει που θα γίνει δημαρχείο στην Καστοριά ή κάτι άλλο!!! Να πάρουν θέση οι Καστοριανοί άρχοντες του τόπου άμεσα!!!»

Χάρης Μίντζιας

Ο ενεργός πολίτης και γονέας μαθητή του 4ου Δημοτικού Σχολείου, με τη σημερινή του καυστική δήλωση αναφέρεται στην προσπάθεια κωλοτούμπας του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τάσος Ξανθόπουλου ο οποίος σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του kastoria365.gr ζήλεψε την αξέχαστη μαεστρία του ρήτορα προέδρου του εδεσσαϊκού και προχώρησε μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει για το θέμα της, με το στανιό διάλυσης ενός σύγχρονου σχολείου με μεγάλη ζήτηση, σε μια ανάλογη συνέντευξη δήλωση.

Η ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ, ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΕΚΤΟΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ 4ου. Ο ΧΑΡΗΣ ΜΙΝΤΖΙΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ: «ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ» – ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ Η ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ- ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗ;

Μεγάλος ντόρος έγινε πρόσφατα για τη μετέγκατασταση και την συγχώνευση του 4ου και του 6ου Δημοτικού στην πόλη της Καστοριάς.

Ένα γεγονός που αναστάτωσε τους γονείς των παιδιών των δυο παραπάνω σχολείων και έδωσε τροφή σε πολλούς για μικροπολιτικά σχόλια εις βάρος ανθρώπων και οργανισμών που δεν είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το θέμα, καθώς η αρμοδιότητα αυτή δεν εμπίπτει στους Δήμους αλλά στο Υπουργείο Παιδείας.

Αναφερόμενος στα ανωτέρω ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τάσος Ξανθόπουλος τόνισε στο Καstoria 365 τα εξής:

1. Κανένα σχολείο δεν πρόκειται να κλείσει ή να συγχωνευτεί στην πόλη της Καστοριάς το επόμενο σχολικό έτος 2023-2024. Επομένως, και το 6ο και το 4ο Δημοτικό θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά όπως και φέτος με περίπου 50 και 79 μαθητές αντίστοιχα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο/

. 2. Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης δεν έχει την αρμοδιότητα να κλείνει ή να συγχωνεύει σχολεία. Γνωμοδοτεί μόνο προς το Υπουργείο Παιδείας για τα θέματα αυτά, όπως είναι υποχρεωμένος να το πράττει κάθε χρόνο σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

3. Πουθενά δεν λέχθηκε ρητά ότι ο Διευθυντής είναι «υπέρ της μετεγκατάστασης» του 4ου Δημοτικού. Αντίθετα, τόνισε ότι για το θέμα αυτό πρέπει να υπάρξει ένας διάλογος και μια συναπόφαση των εμπλεκόμενων φορέων για το μέλλον σχολείων που φθίνουν πληθυσμιακά και το πού θα πρέπει να στεγαστούν.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria