Άκης Τσούκας: «Δεν θα κλείσει κανένα σχολείο στον Δήμο Καστοριάς» ! - OlaDeka

Άκης Τσούκας: «Δεν θα κλείσει κανένα σχολείο στον Δήμο Καστοριάς» !

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΕΡΤΑ

Ηχηρή δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Καστοριάς Άκη Τσούκα για το 4ο Δημοτικό σχολείο, μετά τα σχετικά δημοσιεύματα αλλά και την συνάντηση που είχε ο ίδιος με εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Να σημειωθεί ότι το θέμα δεν είναι καθόλου απλό αφού διαπιστώνεται ότι υπάρχουν συμφέροντα και άλλοι σκοποί που παίζονται στις πλάτες των παιδιών του 4ου και των οικογενειών τους, με αποτέλεσμα οι γονείς των μαθητών να είναι στα κάγκελα.

Γονέας μαθητή του 4ου μας δηλώνει: «Αλγεινή εντύπωση έχει δημιουργήσει σε μας τους γονείς και ο μονομερής, προκλητικός και εξόφθαλμα μη αντικειμενικός χειρισμός του θέματος σε ραδιοφωνική εκπομπή κατά την οποία ειπώθηκαν πράγματα που μας εξόργισαν και έτσι μας ωθούν σε σθεναρή αντίδραση. Το μόνο που κάνει αυτό το…λόμπι, είναι να μας συσπειρώνει για το δίκαιο αίτημα μας που δεν είναι άλλο από απλή και αγνή δικαιοσύνη και λογική. Έχουμε ένα σύγχρονο και λειτουργικό σχολείο και θέλουν να το διαλύσουν για συμφέροντα και μικροπολιτικές! Όταν σε μια κοινωνία κλείνουν σχολεία, τα χειρότερα έρχονται! Ας μας δοκιμάσουν! Είμαστε αποφασισμένοι! Το θέμα θα πάει στον Εισαγγελέα!»

ΣΤΟΠ ΑΠΟ ΤΣΟΥΚΑ

Η πονηριά των αυτοδιοικητικών που έχει μολύνει την Καστοριά με τη πλάνη στην οποία έχουν πέσει πολλοί πολίτες, εκπρόσωποι και ΜΜΕ του τόπου, πλέον βρίσκει ένα πρώτο εμπόδιο. Κάποιος δηλώνει τώρα ένα στοπ! Πέρασε μια τετραετία και οι μάσκες της δήθεν μετριοπάθειας πέφτουν. Το «αποφασίζω και διατάσσω» που καμουφλάρονταν τόσο καιρό πίσω από αγγελικά πρόσωπα μεγάλων και επαγγελματιών υποκριτών, αυτή την στιγμή αρχίζει και κακοφορμίζει. Τα συμφέροντα φτάνουν σε τέτοιο βαθμό, που παζαρεύονται μέχρι και παράξενα προξενιά σε διάφορους πολιτικούς φορείς τα οποία εάν συνεχιστούν θα τα αποκαλύψουμε…Είναι ο νόμος που θέλει να καταρρίπτονται οι ιδεολογίες για χάρη συμφερόντων; Ρωτάμε ήρεμα και απλά…

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου που είναι και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου δήλωσε χθες «Ως εδώ!…» και για ακόμη μία φορά στα λεγόμενα του ένας έμπειρος πολιτικός αναγνώστης διαπιστώνει ότι διαχωρίζει με στεντόρεια φωνή τη θέση του από τον δήμαρχο. Ένας άλλος γονέας του 4ου χθες δήλωσε δημόσια ότι ο Γιάννης Κορεντσίδης κρύβεται! Επιτέλους διαφαίνεται ότι τα αυτονόητα υφίστανται. Δηλαδή η «βορειοκορεατική» εξύμνηση από την πλειοψηφία των τοπικών ΜΜΕ αλλά και η ομερτά για πολλά σοβαρά θέματα που μαστίζουν τον δήμο και τους δημότες, λαμβάνει σήμερα ένα οριστικό τέλος.

Το πανό στην είσοδο το 4ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς που με οδηγό τα λόγια του μεγάλου ποιητή , Οδυσσέα Ελύτη, «Την άνοιξη αν δεν τη βρεις, τη φτιάχνεις» φαίνεται να δημιουργεί εφαλτήριο για δημοκρατία, ισονομία, δικαιοσύνη, αλήθεια και απαρχή μιας νέας εποχής για το μέλλον της Καστοριάς.

Δείτε την σημερινή δήλωση ενός υποψηφίου Δημάρχου που με ξεκάθαρα λόγια, βάζει επιτέλους φρένο σε δόλιες μεθοδεύσεις, πολιτικούς με μάσκες, αυτοδιοικητικούς που υποκρίνονται και άλλους που παίζουν το παιχνίδι των πρώτων με διαδικασίες δήθεν δημοκρατικές που όμως θεωρείται (από τους γονείς του 4ου) ότι μόνο τέτοιες δεν είναι:

«Γνωρίζοντας το ζήτημα του 4ου Δ.Σ. Σχολείου Καστοριάς και έχοντας μιλήσει με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων σας διαβεβαιώνω πως θα στηρίξω με κάθε τρόπο την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του σχολείου στο κτίριο που ήδη στεγάζεται.

Το 4ο Δ.Σ. Σχολείο Καστοριάς δεν πρόκειται κλείσει, όπως δεν θα επιτρέψουμε να κλείσει κανένα σχολείο στο Δήμο Καστοριάς.»

Άκης Τσούκας

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria