Άκης Τσούκας σε Μ. Αντωνίου, Γ. Κασαπίδη και Γ. Βαβλιάρα: «Σταματήστε τους! Στηρίξτε το δίκαιο αίτημα παιδιών και γονέων, κανένα σχολείο να μην κλείσει» - OlaDeka

Άκης Τσούκας σε Μ. Αντωνίου, Γ. Κασαπίδη και Γ. Βαβλιάρα: «Σταματήστε τους! Στηρίξτε το δίκαιο αίτημα παιδιών και γονέων, κανένα σχολείο να μην κλείσει»

Μετά από τις κινήσεις ματ του Άκη Τσούκα, έχει χαθεί η μπάλα όπως θα λεγε και ο θυμόσοφος λαός, με αποτέλεσμα ο δήμαρχος Καστοριάς να μαδά μαργαρίτες στο Σκαπέρδειο…

Μετά την ηχηρή δήλωση κατά του κλεισίματος του 4ου αλλά και οποιουδήποτε άλλου σχολείου στην Καστοριά, ο Άκης Τσούκας που σήμερα μάλιστα παρουσίασε και το όνομα-λογότυπο του συνδυασμού του, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Ο υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς επικοινώνησε με θεσμικούς εκπροσώπους (Την Βουλευτή Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Απασχόλησης Γιώργο Βαβλιάρα) και ζήτησε τη συνδρομή τους έτσι ώστε να ενημερωθεί το Υπουργείο Παιδείας και η επόμενη κυβέρνηση που θα προκύψει από τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, αναφορικά με το δίκαιο αίτημα των γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου αλλά και ευρύτερου μέρους της κοινωνίας της Καστοριάς για την αποτροπή κλεισίματος σχολείων στην περιοχή.

Ο Άκης Τσούκας έκανε γνωστές στους συνομιλητές του όλες τις πτυχές τους ζητήματος που έχουν αναστατώσει τους γονείς και τις οικογένειες των μαθητών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς.

Αποκάλυψε γνωστές και άγνωστες λεπτομέρειες για μυστικές συμπράξεις και συμφωνίες διαφόρων παραγόντων που επηρεάζουν τη ζωή των παιδιών και των οικογενειών τους, για μικροπολιτικές και άλλες σκοπιμότητες.

Η άμεση και σθεναρή αντίδραση του υποψηφίου δημάρχου, έχει δημιουργήσει αλαλούμ στον σχεδιασμό επικοινωνιακής αντιμετώπισης του ζητήματος από εκείνους που τόσο καιρό κατεργάζονται σχέδια με τα οποία παίζουν παιχνίδια εις βάρος μικρών παιδιών και των οικογενειών τους.

Ο αιφνιδιασμός είναι τέτοιου μεγέθους που ενώ την Πέμπτη 1η Ιουνίου, έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Καστοριάς Γ. Κορεντσίδη κατά την οποία θα επιχειρήσει να κατευνάσει τα πνεύματα λέγοντας ότι ο ίδιος δεν συμφωνεί με το κλείσιμο του 4ου Δημοτικού Σχολείου, μετά από τις κινήσεις ματ του συνυποψηφίου του Άκη Τσούκα, έχει χαθεί η μπάλα όπως θα λεγε και ο θυμόσοφος λαός, με αποτέλεσμα ο δήμαρχος Καστοριάς να μαδά μαργαρίτες στο Σκαπέρδειο ψιθυρίζοντας, «να την κάνω ή να μην την κάνω την συνέντευξη, να πω όχι στο κλείσιμο ή όχι στο όχι, να τους κάνω ότι έκανε κι ο Ξανθόπουλος που το ‘παιξε πρόεδρος του Εδεσσαϊκού ή κάτι άλλο;»

Τι τραβάν κι αυτοί οι άρχοντες…

Το Ραντάρ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria