Ο viral και γρηγορότερος τρόπος να ξεφλουδίζετε τις πατάτες - OlaDeka

Ο viral και γρηγορότερος τρόπος να ξεφλουδίζετε τις πατάτες

Το μυστικό για να ξεφλουδίζετε γρήγορα πατάτες βρίσκεται σε μια απλή αλλαγή στη χρήση του αποφλοιωτή.

Πάνω από 400.000 προβολές έχει το ενός μόλις λεπτού βίντεο που έχει ανεβάσει η TikToker @jenniabs3, στο οποίο εξηγεί τι κάνουμε λάθος με τον αποφλοιωτή πατάτας.

Γιατί ο αποφλοιωτής έχει λεπίδα μερικώς περιστρεφόμενη και με κόψη και από τις δυο πλευρές; αναρωτιέται η Tik Toker, η οποία προσφέρει μαγειρικά tips και συνταγές στην πλατφόρμα, και με μια μεγάλη γλυκοπατάτα στο χέρι αποκαλύπτει ένα μυστικό που ίσως πολλοί να μην ξέραμε.

Οι περισσότεροι άνθρωποι ξεφλουδίζουν την  πατάτα με μια κίνηση κάθε φορά, προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Αλλά ο λόγος για τον οποίο οι αποφλοιωτές πατάτας περιστρέφονται είναι ακριβώς αυτός. Ξεφλουδίζουν και στις δυο κατευθύνσεις!

@jenniabs3 Did you know? #kitchengadgets ♬ original sound – Dinner Recipes | Kitchen Tools

Έτσι κάνετε τη διπλή δουλειά ξεφλουδίζοντας μια προς τα πάνω και μια προς τα κάτω, και με συνεχείς επαναλαμβανόμενες κινήσεις η πατάτα καθαρίζεται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, αναφέρει η Tik Toker.

Φυσικά, υπάρχει και η δύναμη της συνήθειας. Αν κάποιος έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί τον αποφλοιωτή σε μια κατεύθυνση, θα χρειαστεί λίγη εξάσκηση, αλλά το αποτέλεσμα θα τον αποζημιώσει.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria