Μείνετε δροσεροί και πρωτότυποι με αυτά τα εντυπωσιακά παγάκια - OlaDeka

Μείνετε δροσεροί και πρωτότυποι με αυτά τα εντυπωσιακά παγάκια

Ο σεφ Jamie Oliver μας δείχνει ένα κλασσικό, αλλά πετυχημένο κόλπο για νόστιμα, εντυπωσιακά και, κυρίως, δροσιστικά παγάκια.

Μπορεί αυτές οι μέρες να είναι κάπως πιο δροσερές από τα 40αρια και τα 50αρια που μπορεί να μας φέρει ένας ελληνικός καύσωνας, αλλά και πάλι, ο καιρός είναι ζεστός. Ο γνωστός σεφ Jamie Oliver, ωστόσο,  έχει μια λύση για να δροσιστείτε, την οποία μοιράστηκε από το προφίλ του στο Instagram.

Ουσιαστικά πρόκειται για την αναβίωση ενός κλασικού κόλπου για εντυπωσιακά και δροσιστικά παγάκια. Στη δημοσίευση έγραψε, μεταξύ άλλων: #TopTip για να σας βοηθήσει να παραμείνετε δροσεροί σήμερα… βάλτε οτιδήποτε, από φρέσκα φρούτα, βότανα, ακόμη και βρώσιμα λουλούδια σε παγοκύβους, προτού τα γεμίσετε με νερό και τα καταψύξετε». Οι φωτογραφίες από τα παγάκια πριν και μετά τη «μεταμόρφωσή» τους με βρώσιμα λουλούδια, φρούτα και λεμόνια σίγουρα μας πείθουν.

Ο τρόπος να τα φτιάξετε κι εσείς στο σπίτι σας είναι πολύ απλός. Αρχικά, βάλτε τα φρούτα σας, τα εσπεριδοειδή σας και τα λουλούδια σας (βρώσιμα- όχι όποια να ναι) σε μια παγοθήκη. Όπως πάντα, μη διστάσετε να γίνετε δημιουργικοί ως προς τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε, μπορεί να ποικίλουν από βατόμουρα μέχρι λάιμ, πορτοκάλια και φράουλες. Έπειτα, καλύψτε με νερό και παγώστε τα.

Έπειτα, απολαύστε τα στα αγαπημένα σας κοκτέιλ ή παγωμένο τσάι και ροφήματα της αρεσκείας σας. Έτσι, θα μείνετε δροσεροί και ευφάνταστοι!

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria