Μαρία Αντωνίου: Μέσα στον Ιανουάριο θα γίνουν τα εγκαίνια έναρξης έργων φυσικού αερίου και στην Καστοριά - OlaDeka

Μαρία Αντωνίου: Μέσα στον Ιανουάριο θα γίνουν τα εγκαίνια έναρξης έργων φυσικού αερίου και στην Καστοριά

Παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης κ. Νίκου Παπαθανάση και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΔΕΔΑ κ. Μάριου Τσάκα, πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια της έναρξης των έργων φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ στη Φλώρινα.

Ο δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης ανέφερε σχετικά:

“Πρόκειται για ένα έργο ύψους 21 εκ. ευρώ, για το οποίο μάλιστα εξασφαλίσαμε και την 100% επιχορήγηση του κόστους της εσωτερικής εγκατάστασης των κατοικιών και των επαγγελματικών χώρων, ύψους 20 εκ. ευρώ. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως κανένας καταναλωτής δεν θα επιβαρυνθεί με ούτε ένα ευρώ για να συνδεθεί με το δίκτυο φυσικού αερίου και να προμηθευτεί όλο τον εξοπλισμό λειτουργίας. Με την επίσημη έναρξη του έργου σήμερα, θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες κατασκευής των δύο σταθμών υποπίεσης και επαναλαμβάνω πως όλες οι δράσεις, κατασκευαστικές εργασίες, προμήθειες και συνδέσεις θα έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τις 31.12.2023, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

«Μέχρι τον Δεκέμβριο του ’23 θα έχει γίνει το έργο, γιατί αλλιώς θα χάσουμε τα λεφτά…» ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο Άδωνις Γεωργια΄δης.

Η Μαρία Αντωνίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά την εκδήλωση δήλωσε ότι μέσα στον επόμενο μήνα (Ιανουάριο του 22) θα πάμε σε αντίστοιχα εγκαίνια και στην Καστοριά, για το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου.

Το oladeka.com ρώτησε και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ κ. Μάριο Τσάκα για την συγκεκριμένη ανακοίνωση. Ο κ. Τσάκας επιβεβαίωσε τη δήλωση της κας Αντωνίου λέγοντας πως στα τέλη του επόμενου μήνα, είναι η σειρά της Καστοριάς για τα αντίστοιχα εγκαίνια.

Δείτε ολόκληρη την δήλωση της Μαρίας Αντωνίου:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria