“Μακεδνός”: Ο έλεγχος που κάναμε έδειξε νοθεία στη “Φέτα” γνωστού σούπερ μάρκετ - OlaDeka

“Μακεδνός”: Ο έλεγχος που κάναμε έδειξε νοθεία στη “Φέτα” γνωστού σούπερ μάρκετ

Πρωτοβουλία του αγροτικού συλλόγου Καστοριάς Μακεδνός, ο αγροτικός σύλλογος προχώρησε σε δειγματοληπτικό έλεγχο προϊόντων με την ονομασία ΦΕΤΑ γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ όπου παράγονται φασόν προϊόντα από μεγάλη βιομηχανία γάλακτος για λογαριασμό του σούπερ μάρκετ. Ο έλεγχος έδειξε νοθεία του ΠΟΠ προϊόντος ΦΕΤΑ με 65-70% αγελαδινό γάλα, 25-30% γίδινο και κοντά στα 2-3% πρόβειο γάλα.

Τα δείγματα και οι αναλύσεις στάλθηκαν στον ΕΛΓΟ στις 28-8-2021, αναμένουμε ακόμα το πόρισμα του ΕΛΓΟ και τις κυρώσεις που πρέπει να επιβληθούν βάση νόμου.

Αναμένουμε να φτάσει «το μαχαίρι στο κόκκαλο» όπως άλλωστε δήλωσε και ο υπουργός βάζοντας επιτέλους τέλος στην εγκληματική συμπεριφορά καιροσκόπων κατά του εθνικού μας πλούτο που ονομάζεται ΦΕΤΑ.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξουν οι προβλεπόμενες κυρώσεις όπως αφαίρεση του ΠΟΠ, το επόμενο βήμα είναι η προσφυγή μας στην υπηρεσία του «Συνηγόρου του καταναλωτή» καθώς τα σούπερ μάρκετ και η βιομηχανία έχουν εξαπατήσει τους καταναλωτές!

Κύριε πρωθυπουργέ Kyriakos Mitsotakis πριν 4 χρόνια σε ένα χωριό στην Ελλασονα στο χαρακτηριστικό βίντεο με τις μπάλες και τους αγρότες δηλώνατε ότι θα στηρίξετε τον εθνικό μας πλούτο που ονομάζεται ΦΕΤΑ, αναμένουμε λοιπόν να δούμε έμπρακτα και τα λεγόμενα σας.

Με εκτίμηση
Το ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Καστοριάς Μακεδνός

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria