Μ. Αντωνίου - Η σύσκεψη για την αξιοποίηση του ΒΙ.ΠΑ. - OlaDeka

Μ. Αντωνίου – Η σύσκεψη για την αξιοποίηση του ΒΙ.ΠΑ.

Σύσκεψη στην Καστοριά με θέμα την αξιοποίηση του ΒΙ.ΠΑ. και την προσέλκυση επενδύσεων στο επιχειρηματικό πάρκο, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε. Αθανάσιου Ψαθά, του Βουλευτή Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια, του Δημάρχου Άργους Ορεστικού Πάνου Κεπαπτσόγλου, του Αντιδημάρχου Καστοριάς Λάζαρου Ζήση, του Αντιδημάρχου Νεστορίου Αργύρη Κεραμάρη και του Προέδρου του ΕΒΕ Καστοριάς Χαράλαμπου Καραταγλίδη.

Το ΒΙΠΑ Καστοριάς αποτελεί μία σπουδαία ευκαιρία για τόνωση της επιχειρηματικότητας και καταπολέμηση της ανεργίας στην περιοχή, ειδικά τώρα, που η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βρίσκεται σε καθεστώς μεταλιγνιτικής περιόδου.

Η ανάπτυξη και αξιοποίηση των Βιομηχανικών Περιοχών είναι στις προτεραιότητες της Κυβέρνησής μας.

Χρειάζεται μια ελκυστική τιμή για να μπορέσουμε να προσελκύσουμε επενδυτές στο ΒΙΠΑ Καστοριάς.

Σε συνεργασία με την ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε. πετύχαμε μείωση 15% στο κόστος γης για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Υπάρχουν επιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν. Εάν υπάρξει ανάλογη κίνηση και από την Περιφέρεια, δεχτεί δηλαδή να μειώσει και το δικό της ποσοστό, τότε μπορούμε να πετύχουμε ακόμη καλύτερη τιμή.

Η περιοχή διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα και έχει αναπτυξιακή προοπτική και σε αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε από κοινού Κυβέρνηση και τοπικοί φορείς.

Μαρία Αντωνίου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria