Νέα ενημέρωση - Είχαμε νέα ύποπτη εισαγωγή 60χρονης - OlaDeka

Νέα ενημέρωση – Είχαμε νέα ύποπτη εισαγωγή 60χρονης

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ – ΕΚΑΝΕ 3 ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΣΤΟ 4ο ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟΣ Ο 44ΧΡΟΝΟΣ – ΠΑΡΑΤΡΙΧΑ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ 424 ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Τελικά δεν ήταν απόλυτα ήσυχη η χθεσινή βραδιά. Έχουμε νέα εισαγωγή 60χρονης γυναίκας με έντονα ύποπτα συμπτώματα κορονοϊού.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 9 άτομα και εκτός άλλα 10 περίπου.

ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΑΠΟΦΕΥΧΘΗΚΕ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΣΤΟ 424 ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟ – ΣΤΟ 4ο ΔΕΙΓΜΑ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟΣ Ο 44ΧΡΟΝΟΣ

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ενώ οι γιατροί της Καστοριάς έβλεπαν καραμπινάτα συμπτώματα κορονοϊού, τα τεστ ένα μετά το άλλο έβγαιναν αρνητικά. Ο 44χρονος στρατιωτικός μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ και μετά το 3ο αρνητικό αποτέλεσμα αποφάσισαν να τον μεταφέρουν στο 424. Λίγο πριν όμως αυτό πραγματοποιηθεί, πήραν 4ο δείγμα από τον τραχειοσωλήνα (πιο βαθιά) το οποίο προέκυψε θετικό! Έτσι τελικά το 29 κρούσμα από Καστοριά παρέμεινε στο ΑΧΕΠΑ αποδεικνύοντας ότι δεν είναι και τόσο εύκολο να εντοπιστεί σε όλες τις περιπτώσεις ο φονικός ιός. Αυτή η εξέλιξη βέβαια βάζει σε σκέψεις τους πάντες.

ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Στο νοσοκομείο περιμένουν με αγωνία αποτελέσματα για τα πολλά δείγματα που έχουν αποσταλεί από Καστοριά, αλλά τα εργαστήρια στέλνουν μόνο απογοήτευση. Απελπιστική είναι η κατάσταση σε αυτόν τον τομέα και αυτό αποδεικνύεται και από τις δηλώσεις του κυβερνητικού βουλευτή Καστοριάς κ. Ζήση Τζηκαλάγια.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΗΤΟΙ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Δ. Σαββόπουλου, αύριο έρχονται δύο φορητοί αναπνευστήρες άκρως απαραίτητοι για τις όποιες διακομιδές. Αρκεί όμως να βρεθούν και υπάλληλοι χειριστές που δεν υφίστανται αυτή τη στιγμή.

ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ

Άλλο ένα καλό νέο είναι το αρνητικό πρώτο τεστ του 19χρονου που νοσηλεύεται ακόμη.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΙΤΗΡΙΟ

Αισιοδοξία εκπέμπει η είδηση του πρώτου εξιτηρίου ασθενή που νοσηλεύτηκε με συμπτώματα στο νοσοκομείο Καστοριάς. Πρόκειται για 45χρονο συγγενή πρώην αντιδημάρχου του δήμου Καστοριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria