Κλείνει κι άλλο ιατρείο στην Καστοριά - Το 7ο λόγω επίσκεψης ασθενή - κρούσματος - OlaDeka

Κλείνει κι άλλο ιατρείο στην Καστοριά – Το 7ο λόγω επίσκεψης ασθενή – κρούσματος

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Άλλο ένα ιδιωτικό ιατρείο κλείνει στην Καστοριά επειδή το είχε επισκεφτεί πριν ασθενής που στη συνέχεια προέκυψε θετικός στον κορονοϊό. Απομόνωση για τον γιατρό και τους οικείους του.

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εκτός των προβλημάτων του νοσοκομείου (που μερικοί σήμερα για ανεξήγητο λόγο προσπάθησαν να υποβαθμίσουν με ιλαροτραγικό τρόπο), η Καστοριά πλέον αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα έλλειψης γιατρών και ιατρείων για αντιμετώπιση διαφόρων περιστατικών που δεν έχουν σχέση με τον κορονοϊό.

Η κοινωνία μας δεν μπορεί ξαφνικά να μείνει χωρίς περίθαλψη σε πολλά θέματα υγείας που δυστυχώς δεν μπορούν να κοπούν με το μαχαίρι. Ιατρεία κλείνουν με σοβαρό ή όχι λόγο, γιατροί εξαφανίζονται από την πόλη μας και η κατάσταση βαίνει ολοένα και χειρότερη.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ

Από χθες έχει δημιουργηθεί μία σύγχυση αναφορικά με τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων. Μέχρι χθες το μεσημέρι όλοι ανέφεραν ότι τα κρούσματα είναι 24. Εκτός τα δικά μας άρθρα ΕΔΩ και ΕΔΩ και ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου, επιβεβαιώνει ότι μετά τα 24 μέχρι χθες, έχουμε άλλα 3. Άρα το σύνολο αυτή τη στιγμή είναι 24+3=27.

Μάλιστα αν επιβεβαιωθεί και η πληροφορία του alphafm.gr ότι βγήκε θετικό δείγμα και για την 41χρονη που πέθανε στα Κορέστεια, τα κρούσματα στην Καστοριά γίνονται 28!

Η Καστοριά φοβάται τις επόμενες δύο εβδομάδες. Πολλοί αναφέρουν ότι υφίσταται μεγάλος κίνδυνος σαν πιθανότητα να γίνουμε (τηρουμένων των αναλογιών) η βόρεια Ιταλία της Ελλάδας. Ας ελπίσουμε ότι θα πέσουν έξω…

(Αρχική φωτογραφία αρχείου)

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria