Η Βρετανία θέτει σε υποχρεωτική καραντίνα όσους φτάνουν στη χώρα από Λομβαρδία και Βένετο - OlaDeka

Η Βρετανία θέτει σε υποχρεωτική καραντίνα όσους φτάνουν στη χώρα από Λομβαρδία και Βένετο

Για αυτούς που με επιμονή ισχυρίζονταν σήμερα σε ραδιοφωνικές εκπομπές ότι στο Μιλάνο δεν υπήρξαν κρούσματα και ότι για να εξεταστεί κάποιος ή να αυτο-απομονωθεί χρειάζεται να παρουσιάζει συμπτώματα

Η Αγγλία σήμερα ανακοίνωσε οδηγία για «αυτο-απομόνωση» 14 ημερών σε όλους όσους έρχονται από τη βόρεια Ιταλία και παρουσιάζουν «ακόμη και ήπια» συμπτώματα πιθανής μόλυνσης από κοροναϊό.

Η βρετανική κυβέρνηση επέβαλε υποχρεωτική προληπτική καραντίνα, ακόμη και χωρίς συμπτώματα οποιουδήποτε είδους, για όσους έφτασαν από τη Λομβαρδία και το Βένετο, αναγγέλλει το Υπουργείο Εξωτερικών.

Εντωμεταξύ άλλη μία γυναίκα που ζει στο Μιλάνο, αλλά εργάζεται σε έναν από τους δήμους του Lodigiano βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Πρόκειται για ακόμη έναν προσβεβλημένο από κορονοϊό μέσα στην πόλη του Μιλάνο, ενώ για τον πρώτο ασθενή με επιβεβαιωμένη μόλυνση από τον κοροναϊό, δηλαδή τον δερματολόγο της πολυκλινικής του Μιλάνου που η κατάσταση του θεωρείται σταθερή αλλά σοβαρή, υπάρχει κι άλλη εξέλιξη στην αλυσίδα της μετάδοσης. Τέσσερις γιατροί της πολυκλινικής εξετάστηκαν και οι δύο είναι θετικοί στον ιο. Η τελευταία αυτή εξέλιξη ανεβάζει τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο κέντρο του Μιλάνου σε τουλάχιστον 5 συμπεριλαμβανομένου κι ενός νεκρού.

Αυτά για κάποιους που με επιμονή ισχυρίζονταν σήμερα σε ραδιοφωνικές εκπομπές ότι στο Μιλάνο δεν υπήρξαν κρούσματα και ότι για να εξεταστεί κάποιος ή να αυτο-απομονωθεί χρειάζεται να παρουσιάζει συμπτώματα. Θυμίζουμε ότι πολλά από αυτά τα κρούσματα ήταν ασυμπτωματικά.

4 ακόμη νεκροί στην Ιταλία

Τέλος, τους 11 έφθασαν οι νεκροί στην Ιταλία λόγω του κοροναϊού, ενώ στα 323 έφθασαν τα κρούσματα σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες. Οι 3 περιπτώσεις, αφορούν σε ηλικιωμένους στην περιοχή της Λομβαρδίας, άνω των 80 ετών, ενώ η 4η είναι μία γυναίκα 80 ετών στην περιοχή του Βενέτο. Σε κάθε περίπτωση, σε κατάσταση συναγερμού έχει τεθεί η γειτονική χώρα

Με πληροφορίες από IL GIORNO – CORRIERE DELLA SERA

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria