ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΖΕΝΗ - OlaDeka

ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΖΕΝΗ

Πολιτικό ΘΡΙΛΕΡ με τον Τσίπρα να κερδίζει έδαφος (και τις εκλογές;) – Για μια ακόμη φορά σε δεινή θέση ο Κυριάκος ευλογεί τους δημοσίους υπαλλήλους!

Eνα απίστευτο πολιτικό-δημοσκοπικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς όπως δείχνουν οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις ο Τσίπρας κατάφερε να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και παίζει πλέον 50-50 για να κερδίσει τις εκλογές!

Την ίδια στιγμή η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, ζητά να λάβει στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων των δέκα πολιτικών προσώπων (σ.σ. για τα πρόσωπα αυτά η δικογραφία διαβιβάστηκε στη Βουλή), καθώς και των συζύγων και των ενήλικων τέκνων τους. Συνολικά πρόκειται για 38 άτομα.

Από την Ιόλη Πιερίδη

Πιο συγκεκριμένα, η παραγγελία, που καταδεικνύει την πρόθεση της Εισαγγελίας να προχωρήσει σε εξονυχιστικό έλεγχο στα περιουσιακά στοιχεία των συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων, αφορά στους: Αντώνη Σαμαρά, Παναγιώτη Πικραμμένο, Ευάγγελο Βενιζέλο, Δημήτρη Αβραμόπουλο, Ανδρέα Λοβέρδο, Ανδρέα Λυκουρέντζο, Γιάννη Στουρνάρα, Άδωνι Γεωργιάδη, Μάριο Σαλμά και Γεώργιο Κουτρουμάνη, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους.

Ακόμη κι αν οι αρχές δεν εντοπίσουν τίποτε επιλήψιμο η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη προκαλεί επικοινωνιακή βλάβη τόσο στη ΝΔ όσο και στο ΠΑΣΟΚ. Και δεν είναι μόνο η περίπτωση της NOVARTIS που φέρνει σε δεινή θέση τον Μητσοτάκη αλλά και οι άλλες δικαστικές υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη όπως επίσης και τα δάνεια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ αλλά και των ΜΜΕ που θα αποτελέσουν το επόμενο χτύπημα του Τσίπρα.

Την ίδια στιγμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευρισκόμενος σε δεινή θέση επαναλαμβάνει κάθε τόσο ότι δεν θα απολύσει κανέναν δημόσιο υπάλληλο! Ο Κυριάκος έρχεται να μας πει πως για ένα διεφθαρμένο κράτος που αγνοεί παντελώς τις δυνατότητες που του προσφέρει η τεχνολογία, ώστε να αντικαταστήσει δεκάδες χιλιάδες υπαλλήλους που πληρώνονται επειδή βαράνε σφραγίδες ακόμη και εκεί που δεν πιάνει μελάνι ή βγάζουν αχρείαστες φωτοτυπίες, δεν θα κάνει απολύτως τίποτε!

Ας αφήσουμε τότε την Μητέρα Τερέζα Ολγα Γεροβασίλη, να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της. Ο ταλαίπωρος Κυριάκος όπως έχουμε ξαναγράψει είναι πιο μόνος και πιο άβουλος από ποτέ. Τα δε αντανακλαστικά της ΝΔ είναι για τα πανηγύρια. Πάρτε παράδειγμα το Νομοσχέδιο-έκτρωμα για τα ζώα συντροφιάς. Περνούσαν οι μέρες, οι φιλόζωοι είχαν βάλει φωτιά στα social media και από την ΝΔ η απόλυτη αφωνία.

Εάν το Κουρδιστό Πορτοκάλι δεν καλούσε τον Μητσοτάκη να αφυπνισθεί και να πάρει θέση-όπως έκανε στην συνέχεια-ακόμη δεν θα είχε υπάρξει αντίδραση.

Στα χάλια του κόμματος ήρθε να προστεθεί και η απώλεια της Τζένης Μπαλατσινού η οποία παράτησε τον Βασιλάκη Κικίλια που με την σειρά του επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι!

Στη προκειμένη περίπτωση η ΝΔ ζει ένα ακόμη δράμα:

Ο Bασιλάκης και η Τζένη σύμφωνα με δημοσιεύματα και δηλώσεις φίλων από το περιβάλλον τους, ζούσαν τον απόλυτο έρωτα και γι αυτό σχετικά γρήγορα, πριν κλείσουν ένα χρόνο σχέσης, αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Στησιχόρου. Στο μεταξύ έκαναν και κάποιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις, χωρίς να προσπαθούν να κρύψουν από τα φώτα της δημοσιότητας ότι ήταν μαζί και μάλιστα πως ήταν και ευτυχισμένοι.

Ωστόσο, τώρα, για λόγους που αυτοί γνωρίζουν καλύτερα από όλους, αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους, με τον πρώην υπουργό  να ενημερώνει γραπτώς την Ελληνική Αστυνομία για την αλλαγή της διεύθυνσης παραμονής του, κίνηση που σηματοδοτεί και το τέλος της σχέσης τους. Ο Βασιλάκης, σύμφωνα με το έγγραφο που κατέθεσε στην Αστυνομία, επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι.

Ολα αυτά μαζί καλείται να διαχειρισθεί ο ταλαίπωρος Κυριάκος ενώ ο Αλέξης Τσίπρας όπως όλα δείχνουν για μια ακόμη φορά καταφέρνει να γυρίσει το παιγνίδι και να απειλεί να κερδίσει κι αυτές τις εκλογές!

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria