Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του γιατρού στη Σητεία: Ερωτικό φαίνεται να ήταν το κίνητρο - OlaDeka

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του γιατρού στη Σητεία: Ερωτικό φαίνεται να ήταν το κίνητρο

Ερωτικό φαίνεται να ήταν το κίνητρο της ενέδρας θανάτου, στην οποία έπεσε ένας γνωστός στην Σητεία, 62χρονος καρδιολόγος.

 Περίπου στις 9 το πρωί ο 62χρονος ιδιώτης καρδιολόγος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του με κατεύθυνση την περιοχή του Μακρύ Γιαλού.

Ο δράστης που φαίνεται είχε άριστη πληροφόρηση για την ώρα που θα περνούσε από το σημείο το θύμα, είχε στήσει καρτέρι και πυροβόλησε εναντίον του με κυνηγετικό όπλο, τουλάχιστον 4 φορές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η σορός του άτυχου άντρα βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητο, πεσμένος στην άσφαλτο όπου εικάζεται ότι άφησε την τελευταία του πνοή και δέχτηκε τον τελικό πυροβολισμό, καθώς είχε δεχθεί τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς στην πλάτη και έναν στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Ασφάλειας και ιατροδικαστής για να συλλέξουν τα πρώτα στοιχεία της νέας αυτής υπόθεσης που έχει συνταράξει την Κρήτη.

Ο 62χρονος που ήταν γνωστός στην περιοχή του ήταν παντρεμένος με μία 35χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία και πατέρας ενός 5χρονου αγοριού που είχε αποκτήσει με την Βουλγάρα και κατά τραγική ειρωνεία, σήμερα φέρεται να είχε τα γενέθλιά του…

Από την αστυνομία εντοπίστηκαν από νωρίς, προσήχθησαν και ανακρίνονται, ένας 37χρονος Βούλγαρος, από το φιλικό περιβάλλον της συζύγου του θύματος και η ίδια, καθώς οι αστυνομικοί υποψιάζονται πως ήταν ερωτικό το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας.

Μάλιστα, ήδη ο Βούλγαρος έχει αρχίσει να ομολογεί και να παραδέχεται τις πράξεις του, ενώ η ανάκριση συνεχίζεται. Η σύζυγος του θύματος δεν έχει ομολογήσει μέχρι στιγμής παρά μόνο είπε ότι και εκείνη γνώριζε πως ο δράστης κουβαλούσε στο αυτοκίνητό του καραμπίνα. Στον εισαγγελέα αναμένεται να πάνε μαζί πάντως κατηγορούμενοι.

Ένας μάρτυρας μάλιστα είδε τον Βούλγαρο να περιφέρεται στην περιοχή με το όπλο και να προσποιείται τον κυνηγό και στη συνέχεια να μπαίνει τρέχοντας στο αυτοκίνητό του και να φεύγει δίχως το όπλο.

Λίγο αργότερα, ο Βούλγαρος εντοπίστηκε και προσήχθη και από έρευνα των αστυνομικών βρέθηκε και η καραμπίνα η οποία έχει αποσταλεί για βαλλιστική εξέταση, καθώς επίσης τα ρούχα που ο φορούσε ο δράστης την ώρα του φόνου και τα πέταξε στην περιοχή μαζί με το όπλο.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria