Μαφιόζικη εκτέλεση γνωστού γιατρού στην Σητεία - OlaDeka

Μαφιόζικη εκτέλεση γνωστού γιατρού στην Σητεία

Τον δολοφόνησαν την ημέρα των γενεθλίων του με καραμπίνα – Έρευνες από την αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη – Κυνηγός είδε να τον εκτελούν εν ψυχρώ

Νεκρός βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου από πυροβολισμούς  62χρονος καρδιολόγος στα Πιλαλήματα Σητείας. Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έπεσαν συνολικά 4 πυροβολισμοί από καραμπίνα, καθώς εκτός από το σώμα του άτυχου άνδρα έχει πυροβοληθεί το παρμπρίζ και η πόρτα του αυτοκινήτου. Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε να μην παραλάβει το νεκρό καθώς στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και ιατροδικαστής.

Κυνηγός είδε να τον εκτελούν εν ψυχρώ

Αυτόπτης μάρτυρας στο σκηνικό του τρόμου και την άγρια εκτέλεση του καρδιολόγου, ήταν ένας κυνηγός. Ο 73χρονος είδε να πυροβολούν τον γιατρό και φώναξε στο δράστη «φονιά, έφαγες τον άνθρωπο». Δεν μπόρεσε να διακρίνει το πρόσωπο του δράστη, αλλά στη θέα του κυνηγού ο άνδρας τράπηκε σε φυγή.

Μάλιστα πρόλαβε να τον δει να απομακρύνεται με ένα άσπρο ΙΧ. Μάλιστα έρευνες σε ένα άσπρο ΙΧ που είχε σταματήσει η αστυνομία, πραγαμτοποιήθηκαν έξω από την Ιεράπετρα.

Σοκ στη Σητεία για το γιατρό

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον γνωστό στην περιοχή καρδιολόγο, Χριστόδουλο Καλαντζάκη με καταγωγή από τη Σητεία, ο οποίος μάλιστα σήμερα είχε γενέθλια. Ο γιατρός που ήταν παντρεμένος με νεαρή Βουλγάρα, λειτουργούσε κάθε Σάββατο ιατρείο στο Μακρύ Γιαλό.

Το γεγονός πάντως ότι ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες γάζωσαν το ΙΧ προβληματίζει τις αρχές που εκτιμούν ότι είχε στηθεί ενέδρα στο γιατρό.

Φωτογραφία από το σημείο της ενέδρας 

1001

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria