Για γέλια ή για κλάματα; Υποτιμάνε την νοημοσύνη των Καστοριανών - OlaDeka

Για γέλια ή για κλάματα; Υποτιμάνε την νοημοσύνη των Καστοριανών

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΙ, ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΣΙΡΚΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΤΖΕΝΤΑΣ. ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ, ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ…

Μετά την επιτυχημένη χθεσινή παρουσίαση για την χρηματοδότηση των μεταπτυχιακών ΤΕΙ – ΑΕΙ, ξεκίνησε ένα άτακτο λεφούσι το οποίο με την πρώτη ματιά μοιάζει ανομοιογενές αλλά με μια πιο προσεκτική προσέγγιση καθιστά βεβαία την κοινή σκοπιμότητα: Την αλλαγή ατζέντας.

Επίθεση για τους Αναργύρους, αμφισβήτηση για το φυσικό αέριο, αφαίρεση ενός εκατομμυρίου από τον…κορβανά της Καστοριάς , «απαγωγή» και κρύψιμο του αντιπερειφεριάρχη…Μόνο για το μαζούτ του Σαρωνικού δεν απέδωσαν ευθύνες στον Καρυπίδη!

Κάποια άλλη μπήκε φουριόζα στο αμφιθέατρο δηλώνοντας: «Άντε τώρα και με τον Καρυπίδη, όλα αυτός τα έκανε! Τώρα θα δείτε, θα τον ξεφτιλίσω!»

Αναρωτιέστε τι έκανε μετά; Κάθησε σαν κοτούλα και κακάριζε μελωδικά.

Οι κομπορρημοσύνες και οι snipers είχαν έναν στόχο: Το Θόδωρο Καρυπίδη. Έπρεπε να αλλάξει η ατζέντα.

Ένα από τα ποιο γελοία ήταν η διασπορά ασυνάρτητου κειμένου, που μιλούσε για υφαρπαγή ενός εκατομμυρίου ευρώ από το ποσό της εταιρικής ευθύνης του TAP που δικαιούται η Καστοριά, για να αποδωθεί στα μεταπτυχιακά!

Η αλήθεια είναι μία και δεν είναι λάστιχο: Το συνολικό ποσό σε τιμές δημοσίου που αφορά στην εταιρική ευθύνη του TAP για όλη τη Δυτική Μακεδονία είναι 7.000.000 ευρώ. Από αυτά (το σύνολο) αφαιρείται το 1 εκ των μεταπτυχιακών. Είναι ποσό που δίνει ο TAP προς διαχείριση στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συγκεκριμένα για τα μεταπτυχιακά. Και βέβαια έχει ανακοινωθεί ένα ποσό «μαξιλαράκι» που μπορεί να προσεγγίσει τα 5 εκ για το συνολικό πρόγραμμα.

Εκτός αυτού, από πέρσι έχει πει ο Περιφερειάρχης ότι το μεγαλύτερο μερίδιο από αυτό το ποσό (κοντά στα 5.250.000 ευρώ) θα οδηγηθούν στον νομό Καστοριάς.

Δείτε ΕΔΩ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria