ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ tap - Από τα 7 εκ. της Δυτικής Μακεδονίας, τα 5 εκ τα παίρνει η Καστοριά! Το έχει πει ο Καρυπίδης! - OlaDeka

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ tap – Από τα 7 εκ. της Δυτικής Μακεδονίας, τα 5 εκ τα παίρνει η Καστοριά! Το έχει πει ο Καρυπίδης!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ video ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ!

Ήταν θέμα χρόνου να το ανασύρουμε από το αρχείο μας:

«Τα χρήματα που θα εξασφαλιστούν από αυτό το έργο είναι επτά εκατομμύρια, από τα οποία τα 5.250.000 ευρώ θα διατεθούν στην Καστοριά», ήταν η φράση του Θόδωρου Καρυπίδη κατά την παρουσίαση του μεταπτυχιακού με θέμα «Τεχνολογίες Διαχείρισης και Αξιοποίησης Ενεργειακών Πόρων» στις 3 Ιουνίου 2016.

Τότε πολλοί δεν δώσαμε την σημασία που χρειαζόταν. Πρέπει να προσθέσουμε εδώ πως, υπάρχει ένα έξτρα ποσό της τάξης ενός εκατομμυρίου ευρώ ως επέκταση -«μαξιλαράκι» του προϋπολογισμού.  Μετά την μεγάλη ένταση που δημιούργησε όμως τις τελευταίες μέρες το θέμα των διεκδικήσεων της Κλεισούρας της οποίας τις προτάσεις όπως αποδείχθηκε δεν επικοινώνησε ο δήμος Καστοριάς σε περιφέρεια και TAP, αξίζει τον κόπο να ανατρέξουμε με μεγαλύτερη προσοχή στο video της εκδήλωσης.

ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!!!

Ο Θόδωρος Καρυπίδης παρουσιάζει με λεπτομέρειες όλα τα στοιχεία:

«Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δεν κρατάει ούτε ένα ευρώ! Τα αποκεντρώνει στους δήμους!» ανέφερε ο κ. Καρυπίδης!

Στη συνέχεια ο κ.Καρυπίδης παρουσιάζει τα έργα της περιβόητης λίστας που δεν τελικά δεν είναι τίποτε άλλο από το μνημόνιο που πρότειναν και υπέγραψαν οι τρεις δήμαρχοι της Καστοριάς που το τελευταίο καιρό κάνουν την πάπια λες και ήπιαν το αμίλητο νερό!

«Είναι έργα τα οποία οι δήμοι τα ιεράρχησαν και μεις τα υιοθετούμε και τα στηρίζουμε!» τόνισε με νόημα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.

Αυτό λοιπόν καταδυκνείει ότι ο μόνος υπεύθυνος για τη λίστα των προτάσεων είναι ο δήμος Καστοριάς και γενικότερα για τον νομό οι τρεις δήμαρχοι Αγγελής, Κεπαπτσόγλου και Γκέτσιος.

AGGELIS

Δείτε το video από το 11:00 όπου αρχίζει την αποκαλυπτική ομιλία του ο Θόδωρος Καρυπίδης:

1

2

3

4

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria