ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ - «Το λέω αλλά κάποιοι δεν θέλουν να το πιστέψουν ότι θα πάρει αέριο η Δυτική Μακεδονία» - OlaDeka

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ – «Το λέω αλλά κάποιοι δεν θέλουν να το πιστέψουν ότι θα πάρει αέριο η Δυτική Μακεδονία»

ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΘΟΔΩΡΟ…ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ…

Για άλλη μια φορά, από τους Αναργύρους σήμερα, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θόδωρος Καρυπίδης ανέφερε και πάλι κάτι το οποίο γνωστοί κύκλοι παρα-πληροφόρησης αρέσκονται να αποκρύπτουν εσκεμμένα από ότι αποδεικνύεται πλέον, ενώ αφορά σε πάγιο, αγωνιώδες και θεμελιώδες αίτημα της περιφέρειας και κυρίως του Νομού Καστοριάς: Φυσικό Αέριο στην Καστοριά.

Ο Καρυπίδης το ανακοινώνει ξανά και ξανά διαπιστώνοντας ότι οι εκπρόσωποι της παρα-πληροφόρησης στη Δυτική Μακεδονία δεν πτοούνται από ξεφτίλα.Το ανακοινώνει ξανά και ξανά μπας και κάποιοι, κάποια στιγμή, αισθανθούν και νιώσουν τι σημαίνει ντροπή.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΔΑ (του πλέον αρμόδιου φορέα για την παροχή φυσικού αερίου σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις της περιφέρειας) έχει δώσει με ακρίβεια και «εξονυχιστική» λεπτομέρεια το ότι (και το πως) θα πάρει φυσικό αέριο η Καστοριά.

Η ΡΑΕ δημοσίευσε στον τοπικό τύπο την επίσημο απόφαση της ΔΕΔΑ να συμπεριλάβει το νομό Καστοριάς αλλά και ολόκληρη τη Δ. Μακεδονία στο επενδυτικό της πρόγραμμα δημιουργίας δικτύου και διανομής φυσικού αερίου στον τόπο μας.

Οι ανακοινώσεις έρχονται η μία μετά την άλλη, αλλά φευ! Οι -με σκοπό-τυφλοί παραμένουν τυφλοί. Οι -με σκοπό- κουφοί, παραμένουν κουφοί. Τι να κάνουμε τώρα…  Δε πα να τους συστήνεται κάθε πρωί ο Θόδωρος, πάλι αλλιώς θα τον φωνάζουν…

Βέβαια αυτό σε κάνει να γελάς ή να κλαις. Να γελάς με το να θεωρήσεις αστεία και μικρόνοοη την πολιτική των δήθεν τρικλοποδιών που κάποιοι προσπαθούν με αυτό τον τρόπο να βάλουν στον περιφερειάρχη. Να κλαις με την κατάντια της κοινωνίας μας που άλλοτε μπρος στο βωμό των προσωπικών σκοπιμοτήτων και άλλοτε έχοντας (κάποιοι, όχι όλοι) ευσεβείς πόθους και προσδοκίες τις οποίες έχουν δημιουργήσει παλιότεροι αυτοδιοικητικοί και πολιτικοί καλομαθαίνοντας, τσιράκια και εκβιαστές τους, έθρεψαν τα μικρά αυτά τέρατα που καταφέρονται σήμερα με θράσσος εναντίον προσώπων, θεσμών και ξεκάθαρων καταστάσεων καθώς και επίσημων ανακοινώσεων τις οποίες κάνουν πως δεν ακούν, διαβάζουν, βλέπουν, γνωρίζουν,  ενώ σκάνε κάθε φορά μπροστά στα μούτρα τους. 

Δείτε το βίντεο στο 7:20”

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria