Ο Θόδωρος Καρυπίδης εφ όλης της ύλης από την 42η Έκθεση Γούνας Καστοριάς - OlaDeka

Ο Θόδωρος Καρυπίδης εφ όλης της ύλης από την 42η Έκθεση Γούνας Καστοριάς

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΦΡΑΓΜΑ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Θόδωρος Καρυπίδης εφ όλης της ύλης από την 42η Έκθεση Γούνας Καστοριάς.ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΦΡΑΓΜΑ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ. Δείτε τα δύο videos από την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θόδωρος Καρυπίδης την οποία μετέδωσε ζωντανά το oladeka.com.

Ο κ. Καρυπίδης επιβεβαίωσε πλήρως το Oladeka που από τις 21 Απριλίου ΕΔΩ δημοσίευσε αποκλειστικά ότι η παροχή φυσικού αερίου για την Καστοριά έχει κλειδώσει.

Επίσης υπενθύμισε σε δημοσιογράφους και στελέχη της ομάδας του ότι όλες οι λεπτομέρειες για την τεράστιας σημασίας είδηση που αφορά στην Καστοριά, έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί από τις δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΔΑ κ. Θεόδωρου Τερζόπουλου που μίλησε στο oladeka.com στις 25 Απριλίου.

Ακόμη μία επιβεβαίωση για το oladeka.com ήρθε δια στόματος Θόδωρου Καρυπίδη για το θέμα του φράγματος Νεστορίου. Ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο ανάδοχος του έργου πρέπει να αποφασίσει αν θα επιστρέψει στις εργασίες που πρέπει να ολοκληρώσει ή αν θα οδηγηθεί στο να κηρυχτεί έκπτωτος με ότι σημαίνει για εκείνον αυτή η πιθανότητα.

Εκτός του Θόδωρου Καρυπίδη κατά την συνέντευξη μίλησε για το περίφημο πρόγραμμα της γούνας (business plan) ο εκπρόσωπος της διαχειριστικής αρχής κ. Χρήστος Καραντίνος.

Δείτε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με αυτά και αρκετά άλλα θέματα:

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria