ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟ OLADEKA.COM - OlaDeka

ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟ OLADEKA.COM

Όλο το 8σελιδο – Δείτε από τι θίγεται και από τι δεν θίγεται η βουλευτής μας!

Το Φθινόπωρο του 2015 δήλωσε ότι θα κάνει μήνυση στην σημερινή περιφερειάρχη της Γραμματείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τη Δυτ. Μακεδονία κα Καλλιόπη Νικολή, για όσα εκείνη ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή:

Τι είπε η κα Αντωνίου; Ότι την άλλη μέρα θα έκανε αγωγή στην κα Νικολή. Ποτέ δεν έκανε. Προφανώς, μετά από ώριμη σκέψη, η ευερέθιστη βουλευτής θεώρησε ότι δεν θίγεται!

Δείτε τα σχόλια σε αυτό το video youtube όπου η κα Αντωνίου ισχυρίζεται ότι μπορεί να ζήσει και με 1500 ευρώ. Διαβάστε τις απίστευτες βρισιές (με τις οποίες είμαστε κάθετα αντίθετοι) που εκτοξεύουν σχολιαστές:

Σε αυτό και σε άλλα sites, η εξευτελιστική κριτική από πολίτες έδινε και έπαιρνε. Η κα Αντωνίου θεώρησε ότι δεν θίγεται!

Θίχθηκε όμως όταν το oladeka.com δημοσίευσε ΑΥΤΟ και ΑΥΤΟ.

Στο πρώτο κείμενο έχουμε μία συγκεκριμένη φράση την οποία ενίσχυσε με BOLD μαύρα γράμματα η κα Αντωνίου, και πίστεψε ότι είμαστε τόσο αφελείς ώστε να την κατηγορήσουμε χωρίς στοιχεία ως διεφθαρμένη κλπ. Αν βάλουν το μυαλό τους να δουλέψει λίγο περισσότερο -αυτή και οι σύμβουλοί της που αποτελούν και συγκοινωνούν δοχείο (μεταφορικά) με άλλη υπόθεση δίωξης μας η οποία έχει γυρίσει μπούμερανγκ στους εγκαλούντες-  θα αντιληφθούν, ότι αυτό που τους “βολεύει” να καταλάβουν από τα γραφόμενα μας, δεν ισχύει.

Άλλα γράφουμε και άλλα καταλάβατε κυρία Αντωνίου. Εμείς γράφουμε:

σ.σ.Δείτε το δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρεται Ο Γιώργος Μαντζούρας και από το οποίο ορμώμενος είναι να αναρωτιέται κανείς, μήπως έτσι είχε συνηθίσει η κα Αντωνίου να αισθάνεται τη λειτουργία μιας κυβέρνησης; Με το να παρεμβαίνει χώνοντας «τα μακριά και βρώμικα χέρια της» παντού; Ακόμη και σε φορείς όπως το ΚΣΝΜ;

 

Εσείς λέτε ότι γράφοντας εμείς “τα μακριά και μαύρα χέρια της” του κειμένου, εννοούμε τα δικά σας χέρια.

Συγγνώμη κυρία Αντωνίου αλλά εκεί εξαντλήσατε τη λογική σας;

Πιστέψατε ότι είμαστε τόσο ανόητοι ώστε να σας κατηγορήσουμε χωρίς στοιχεία για όλα αυτά που πέρασαν από το δικό σας νου;

Έτσι σας βόλεψε; Θεωρήσατε ότι είναι μια καλή ευκαιρία να ξεμπερδέψετε με ένα site το οποίο δεν είναι και τόσο πρόθυμο να δημοσιεύει τα δελτία τύπου που μας αποστέλλει με πυκνό ρυθμό το γραφείο σας;

Πιστέψατε ότι βρέθηκε ευκαιρία να μας κάνετε “καλά παιδιά” σύμφωνα με τη δική σας θεωρία περί δημοσιογραφικής καλοσύνης;

Για διαβάστε καλύτερα λοιπόν. Τι λέμε στο κείμενο; ” Έτσι αισθάνεται η κα Αντωνίου τη λειτουργία μιας κυβέρνησης; Με το να παρεμβαίνει χώνοντας «τα μακριά και βρώμικα χέρια της» παντού;

– Πάμε λοιπόν: Τι αισθάνεται-φαντάζεται-ονειρεύεται-κλπ; ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! Δεν το γράφουμε από αγένεια με κεφαλαία, απλά προσπαθούμε να το κάνουμε πιο κατανοητό σε σας και τους συνεργάτες σας κα Αντωνίου.

Ποια είναι αυτή η λειτουργία της όποιας κυβέρνησης; Να παρεμβαίνει χώνοντας τα μακριά και βρώμικα χέρια της παντού; Ακόμη και σε φορείς όπως το ΚΣΝΜ;

Αυτό ρωτήσαμε, αυτό σχολιάσαμε, αυτό εννοούσαμε και αυτό πιστεύουμε ακόμα κυρία Αντωνίου. Το ΚΣΝΜ είναι μία ανεξάρτητη αρχή. Οι αποφάσεις του πρέπει να λαμβάνονται με επιστημονικά κριτήρια και όχι σύμφωνα με την βαρύτητα και την πίεση της παρέμβασης οποιασδήποτε κυβέρνησης.

Για αυτή την πολιτική ηθική των κυβερνήσεων γράψαμε κα Αντωνίου. Σε αυτήν αναφερθήκαμε. Και αναρωτηθήκαμε. Δεν θεωρείτε αυτονόητο ότι δεν θα πρεπε να παρεμβαίνει η οποιαδήποτε κυβέρνηση στο έργο μιας ανεξάρτητης αρχής; Αυτό γράψαμε. Και σεις, το μοντάρατε στα μέτρα που σας βόλευε για να μας επιτεθείτε.

Όσον αφορά στο δεύτερο άρθρο που χρησιμοποιήσατε για να γεμίσετε το 8σελιδο εξώδικο, ούτε καν θα σας κάνουμε τη χάρη να αναφερθούμε. Η χρησιμοποίηση cartoon speech bubbles (ναι τα καρτουνίστικα συνεφάκια με τις ομιλίες) και μόνον, κάνει ακόμη και ένα παιδάκι νηπιαγωγείου να αναγνωρίσει το σατυρικό και χιουμοριστικό περιεχόμενο.

Φιλότιμη προσπάθεια, αλλά δυστυχώς χαμηλότερη των προσδοκιών για έναν άνθρωπο που έχουν εμπιστευτεί πολίτες ενός ολόκληρου νομού να τους εκπροσωπήσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

 

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ

1

2

3

4

5

6

7

8

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria