ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ: Θα ήθελα να αποσαφηνίσω προς το δημόσιο κοινό για την αποφυγή διαμόρφωσης λανθασμένων εντυπώσεων... - OlaDeka

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ: Θα ήθελα να αποσαφηνίσω προς το δημόσιο κοινό για την αποφυγή διαμόρφωσης λανθασμένων εντυπώσεων…

Ως έλληνες πολίτες θα πρέπει να διαφυλάξουμε τα δημοκρατικά μας δικαιώματα στα πλαίσια της συνταγματικής νομιμότητας

Θα ήθελα να αποσαφηνίσω προς το δημόσιο κοινό για την αποφυγή διαμόρφωσης λανθασμένων εντυπώσεων, ότι η αναφορά της 12ης Φεβρουαρίου στο προσωπικό λογαριασμό μου facebook, η οποία δημοσιεύθηκε στο ενημερωτικό site OLADEKA με τίτλο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ: Η δημοκρατία απέτυχε… Μόνος εγγυητής της χώρας πλέον ο ελληνικός στρατός, διατυπώθηκε με αφορμή τα βίαια γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν κατά των αγροτών την ίδια μέρα στις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας τους, έχοντας κριτικό χαρακτήρα προβληματισμού για το σημερινό πολίτευμα της χώρας και τον τρόπο που εφαρμόζεται προς τους πολίτες του.

Είμαι αντίθετος σε κάθε μορφή απολυταρχίας που στερεί τα δικαιώματα του ανθρώπου και στην αρχή κατάθεσης του προβληματισμού μου αναφέρω για τον τρόπο που τα σημερινά ΜΜΕ αντιμετωπίζουν τις κοινωνικές λαϊκές εκδηλώσεις δογματικά και επιλεκτικά, περιορίζοντας την διάσταση και την εμβέλεια που έχουν. Εξέφρασα την άποψη σχετικά με την επέμβαση του ελληνικού στρατού προς διασφάλιση της δημοκρατίας και της σταθερότητας και όχι προς κατάλυση της δημοκρατίας καθώς όταν μια χώρα καταρρέει εσωτερικά οι εξωτερικοί κίνδυνοι που διατρέχει μεγιστοποιούνται και αυτό το είδαμε και με τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα την περασμένη Πέμπτη, με την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου, όπου οι τουρκικές αρχές εξέδωσαν ΝΟΤΑΜ προς τις ελληνικές διασωστικές ομάδες που πραγματοποιούσαν έρευνα και διάσωση στην περιοχή γύρω από τη νησίδα Κίναρο.

Θα το αποσαφηνίσω για άλλη μια φορά ότι δεν είμαι υπέρ τη χώρα μας να την κυβερνούν στρατιωτικά καθεστώτα, και όπως αναφέρω στην κατακλείδα της δημόσιας αναφοράς μου στο facebook ότι «ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 120.4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Θεωρώ ότι ως έλληνες πολίτες θα πρέπει να διαφυλάξουμε τα δημοκρατικά μας δικαιώματα και στα πλαίσια της συνταγματικής νομιμότητας να μην διστάσουμε να τα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο απέναντι σε κάθε μορφή απολυταρχίας και φασισμού.

Καστοριά, 13 Φεβρουαρίου 2016

Ιωάννης Μ. Τσακιρίδης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria