ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ: Η δημοκρατία απέτυχε...Μόνος εγγυητής της χώρας πλέον ο ελληνικός στρατός - OlaDeka

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ: Η δημοκρατία απέτυχε…Μόνος εγγυητής της χώρας πλέον ο ελληνικός στρατός

Σήμερα όλα τα ΜΜΕ, θα έπρεπε να έχουν ανταποκρίσεις απο τα μπλόκα των αγροτών, αλλά ο φασισμός και ο ολοκληρωτισμός που τα διακατέχει δεν τους το επιτρέπει…
Θα έπρεπε να δείχνουν τον αγώνα, την αγωνία και τις θέσεις αυτών των ανθρώπων  που με τα μέσα που διαθέτουν αγωνίζονται για τα δίκαια αιτήματά τους.
Και όχι μόνο οι αγρότες αλλά και πλήθος κόσμου απο δεκάδες άλλες επαγγελματικές ομάδες που βλέπουν τη ζωή και τη χώρα τους να καταστρέφεται απο τις μνημονιακές πολιτικές.
Η δημοκρατία απέτυχε καθώς επέτρεψε παράσιτα να παρεσφρείσουν στα σωθηκά της και να την αλώσουν απο τα σπλάχνα της. Μόνος εγγυητής πλέον ο ελληνικός στρατός μέχρι να επανέλθει η σταθερότητα στη χώρα και να παταχθεί η πολιτική διαφθορά.
Ο έλληνας ξέρει απο επαναστάσεις και θα το αποδείξει για άλλη μια φορά. Το προβλέπει και το Σύνταγμα ότι σε περίπτωσή κατάλυσής του απο τους πολιτικούς αναλαμβάνει να εγγυηθεί ο ελληνικός λαός.
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 120.4.
“H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.”

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria