ΤΕΒΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Συνεχίζεται και αύριο η διανομή ειδών βασικής υλικής συνδρομής από το δήμο Καστοριάς - OlaDeka

ΤΕΒΑ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Συνεχίζεται και αύριο η διανομή ειδών βασικής υλικής συνδρομής από το δήμο Καστοριάς

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ, ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ, ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ κα

Σας ενημερώνουμε ότι η διανομή ειδών βασικής υλικής συνδρομής (βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα, είδη καθαρισμού) καθώς και τροφίμων (κοτόπουλα) θα συνεχιστεί και αύριο Σάββατο 30-1-2016 από τις 10.00 π.μ.  έως τις 13.00μμ., στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου(περιοχή ΔΗΝΑΚ).

Υπενθυμίζεται ότι οι Δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη του Α.Μ.Κ.Α. τους ή του αντιγράφου της αίτησης εγγραφής τους στο πρόγραμμα.

σ.σ. Η Περιφερειακή Ενότητα  Καστοριάς ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης που έχει συσταθεί στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος  «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», πρόκειται να διαθέσει νωπά κοτόπουλα και είδη βασικής υλικής συνδρομής (βρεφικές πάνες, μωρομάντηλα, είδη καθαρισμού) σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας.

Τα είδη θα διατεθούν στους 2.138 συμπολίτες μας,  που είναι επωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, μέσω των εταίρων του προγράμματος και ειδικότερα :

-της Ιεράς Μ. Καστοριάς

-των Δήμων Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου,

-του Δικτύου Πολιτισμού & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Καστοριάς «Κέλετρον» Εθελοντικό Οργανισμό ‘’Αγάπη για το Παιδί’’

-της Κίνησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κανείς Μόνος στην Κρίση,.

Οι Δικαιούχοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν την ποσότητα ειδών που τους  αναλογεί, έχοντας ως αποδεικτικό τον Α.Μ.Κ.Α τους (με την προσκόμιση του βιβλιαρίου ασθενείας ή της κάρτας Α.Μ.Κ.Α ή του αντιγράφου της αίτησης εγγραφής τους στο Πρόγραμμα). 

Οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες  καθώς και τα σημεία διανομής θα γνωστοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες μέσω ανακοινώσεων των εταίρων, οι οποίοι είναι αρμόδιοι για τη διάθεση των ειδών στους ωφελούμενους.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria