154 οι υπογραφές μέχρι στιγμής για την απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας στο Άργος Ορεστικό - OlaDeka

154 οι υπογραφές μέχρι στιγμής για την απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας στο Άργος Ορεστικό

Στο Άργος Ορεστικό οι πολίτες ανακάλυψαν την κεραία που ήταν κρυμένη σε σωλήνα. Στην Καστοριά που ο ΟΤΕ έχει ολόκληρο κεραιοσύστημα λίγα μέτρα από νηπιαγωγείο δεν τρέχει τίποτα!

Ως την Παρασκευή η συγκέντρωση των υπογραφών, προκειμένου να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα ο δήμος Άργους Ορεστικού κατά της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας. Μεγάλος ο αγώνας των κατοίκων που έχουν να αντιμετωπίσουν εταιρίες με τεράστια κονδύλια και στρατό ειδικών για να υποστηρίξουν τα συμφέροντα τους.

Έντονη είναιι η διαμαρτυρία των κατοίκων του Άργους Ορεστικού για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στη συμβολή των οδών Ακροπόλεως 2 και Καραβαγγέλη, οι οποίοι κατόπιν πρόσκλησης του δημάρχου, ξεκίνησαν από την περασμένη Δευτέρα τη συλλογή υπογραφών για την απομάκρυνση της κεραίας. Ο δήμος Άργους Ορεστικού προτίθεται να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας την απομάκρυνση της κεραίας, παραθέτοντας και τις υπογραφές των κατοίκων προκειμένου να ενισχύσει τα επιχειρήματά του.

Το θέμα όμως είναι ομιχλώδες και υπάρχουν και εκείνοι που μιλούν για υπερβολές.Ακόμη και σήμερα δεν έχει ξεκαθαριστεί επακριβώς αν υπάρχουν και σε ποιο βαθμό επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία από τα συστήματα κινητής τηλεφωνίας.  «Στη σημερινή εποχή με τα τρόφιμα-δηλητήρια, τα κινητά που όλοι έχουμε όλη τη μέρα πάνω μας, τα Wi-Fi σε 24ωρη λειτουργία στα σπίτια μας και τόσα άλλα, είναι υποκρικτικό και μάταιο να αντιδρούμε για αδειοδοτειμένες εγκαταστάσεις κεραιών», είναι μια από τις απόψεις αυτές.

keraia

 

keraia1 keraia2

 

 

Στο Άργος Ορεστικό οι πολίτες ανακάλυψαν την κεραία που ήταν κρυμένη σε σωλήνα. Στην Καστοριά που ο ΟΤΕ έχει ολόκληρο κεραιοσύστημα λίγα μέτρα από νηπιαγωγείο δεν τρέχει τίποτα. Μάλλον η ακτινοβολία του ΟΤΕ είναι ωφέλιμη για την ανάπτυξη των νηπίων…

 

ote ote2

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria