H Samsung ετοιμάζει λανσάρισμα με 5 εκατ. Galaxy S7 - OlaDeka

H Samsung ετοιμάζει λανσάρισμα με 5 εκατ. Galaxy S7

Samsung-Galaxy-S7-concept-renders-by-Hasan-Kaymak-4

H Samsung θέλει να κάνει δυναμικό λανσάρισμα για το επερχόμενο Galaxy S7, καθώς δηλώνει ότι θα έχει 5 εκατομμύρια smartphones για τις αρχικές πωλήσεις.

Όλα δείχνουν ότι οι Κορεάτες επενδύουν αρκετά στη νέα ναυαρχίδα τους, το Samsung Galaxy S7, για το οποίο θέλουν να έχουν μεγάλα αποθέματα μόλις ξεκινήσει η εμπορική του πορεία, προκειμένου να ανταποκριθούν στην μεγάλη ζήτηση που αναμένεται να υπάρξει για το νέο μοντέλο.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες για το νέο μοντέλο κάνουν λόγο για δύο διαφορετικές εκδόσεις του, με τη μία να έχει οθόνη διαγωνίου 5.2 ιντσών και την άλλη να έχει οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών, με κυρτές άκρες στην οθόνη και το όνομα Samsung Galaxy S7 Edge.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει το Reuters, η Samsung προτίθεται να κατασκευάσει 1.6 εκατομμύρια συσκευές Samsung Galaxy S7 Edge και περίπου 3.3 εκατομμύρια απλά Samsung Galaxy S7. Οι περισσότερες φήμες συγκλίνουν ως προς το ότι η ημερομηνία παρουσίασης του νέου μοντέλου θα είναι τον Φεβρουάριο του 2016 στο πλαίσιο ενός νέου Samsung Unpacked Event, κατά την προσφιλή τακτική της εταιρείας.

Προφανώς, δεν υπάρχει κανενός είδους επιβεβαίωση από την πλευρά της Samsung για το θέμα, αλλά οι περισσότερες πηγές που αναφέρονται σε αυτό το θέμα είναι αρκετά αξιόπιστες.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria