Φίλτρα αισιοδοξίας στο Facebook Year In Review - OlaDeka

Φίλτρα αισιοδοξίας στο Facebook Year In Review

facebook_yearinreview

Το φετινό Facebook Year In Review, η ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει από το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, επιτρέπει το φιλτράρισμα των αναμνήσεων. 

Έτσι, στο Facebook Year In Review 2015, το κάθε μέλος του κοινωνικού δικτύου μπορεί να δει όλα όσα ανέβασε μέσα στο έτος που πέρασε, αλλά μπορεί να επέμβει στα όσα προβάλλει η ανασκόπηση αυτή, φιλτράροντας τις αρνητικές αναμνήσεις. Το Facebook έλαβε σοβαρά υπόψη τα σχόλια και τις παρατηρήσεις των μελών του σχετικά με το περσινό Year In Review και αποφάσισε να δώσει σε όλους τη δυνατότητα να επέμβουν στις φωτογραφίες και τα posts που δείχνει η ανασκόπηση.

Μέσα από το www.facebook.com/yearinreview, οποιοσδήποτε έχει ένα προφίλ στο Facebook μπορεί να δει την ανασκόπηση της χρονιάς του στα social media και να αποφασίσει τι από όλα αυτά θέλει να μοιραστεί με τους άλλους. Επιλέγονται 10 φωτογραφίες από όσα ανέβηκαν σε ένα προφίλ, πάνω στις οποίες μπορεί να επέμβει ένας χρήστης.

Οι προτροπές προς τους χρήστες να δουν το Facebook Year In Review έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στα News Feeds των μελών του Facebook, με το κοινωνικό δίκτυο να δηλώνει ότι έχει δώσει μεγάλη προσοχή στη δημιουργία ενός όσο γίνεται πιο ικανού αλγορίθμου για να περιγράψει με λίγες εικόνες τη χρονιά των μελών του.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria