Προσιτό και με καλή κάμερα το LG Ray - OlaDeka

Προσιτό και με καλή κάμερα το LG Ray

LG-Ray

To LG Ray μπορεί να μην έχει τα πιο εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά που υπάρχουν, αλλά προσφέρει ένα καλό πακέτο σε σχέση κόστους απόδοσης. 

Το LG Ray είναι εφοδιασμένο με οθόνη IPS στις 5,5 ίντσες, με ανάλυση 720p και 267 ppi. Στο εσωτερικό του συναντούμε τον επεξεργαστή MediaTek MT6592M, ο οποίος είναι οχταπλού πυρήνα, δεν υποστηρίζει δίκτυα LTE και συνοδεύεται από μνήμη RAM 1 GB.

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3000 mAh, ενώ στο πίσω μέρος μπορεί να βρει κανείς μία κάμερα 13 Megapixel και μία ακόμα 8 Megapixel εμπρός. To λειτουργικό σύστημα είναι, φυσικά, το Android 5.1 Lollipop.

LG-Ray-01

Το πλαίσιο μοιάζει με μέταλλο, αλλά δεν είναι, παρόλα αυτά είναι λεπτό και δεν ξεπερνά τα 9,8 χιλιοστά, ενώ το βάρος παραμένει στα 158 γραμμάρια. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι στα 16 GB και μπορεί να επεκταθεί με την χρήση καρτών micro SD.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του LG Ray είναι, αναμφίβολα, η τιμή του, η οποία δεν θα ξεπερνά τα 219 ευρώ στις αγορές στις οποίες θα γίνει διαθέσιμο. Προφανώς, αποτελεί μία προσιτή πρόταση με αρκετές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, κυρίως στο κομμάτι του imaging, απευθυνόμενο σε ένα κοινό που θέλει να έχει ένα καλό camera phone στο χέρι του, με μεγάλη οθόνη και όμορφο σχεδιασμό.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria