Ανακοινώθηκε επίσημα το HTC One A9 - OlaDeka

Ανακοινώθηκε επίσημα το HTC One A9

HTC-One-A9

Μπορεί το HTC One A9 να είναι ένα όμορφα σχεδιασμένο μεταλλικό smartphone, αλλά οι ομοιότητες του με το iPhone είναι παραπάνω από εμφανείς…

Πέρα από το ζήτημα του design όμως, το HTC One A9 είναι η πρώτη συσκευή με λειτουργικό σύστημα Android 6.0 Marshmallow που κάνει την εμφάνισή της μετά από τα μοντέλα Nexus. H οθόνη του έχει διαγώνιο 5 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED και ανάλυσης Full HD, στα 441 ppi, ενώ στο εσωτερικό του υπάρχει ένας οχταπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 617.

Οι τέσσερις πυρήνες του είναι χρονισμένοι στο 1,5 GHz και οι άλλοι τέσσερις στο 1,2 GHz. Τα γραφικά τα αναλαμβάνει ένα Adreno 405 GPU, ενώ η μνήμη RAM μπορεί να είναι 2 ή 3 GB, ανάλογα με την έκδοση.

Η πίσω κάμερα είναι στα 13 Megapixel, ενώ για τις selfies υπάρχει μία μπροστινή κάμερα 4 Megapixel, με τεχνολογία UltraPixel. O εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι 16 ή 32 GB, με δυνατότητα επέκτασης, η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 2150 mAh, ενώ οι διαστάσεις του είναι 145.75×70.8×7.26 χιλιοστά και το βάρος του 143 γραμμάρια.

Οι πρώτες ενδεικτικές τιμές που έγιναν γνωστές είναι τα 400 δολάρια για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση από την πλευρά της HTC για αυτό το ζήτημα.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria