ΕΛΕΟΣ! ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΗΣ- ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΚΟΠΡΙΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΣΘΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΑ ΤΡΩΜΕ?

Αρχική » Διάφορα » ΕΛΕΟΣ! ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΗΣ- ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΚΟΠΡΙΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΣΘΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΑ ΤΡΩΜΕ?

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO… ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ…!!!
ΑΦΟΡΑ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΣΑΛΑΜΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ, ΑΠΟ ΨΟΦΙΜΙΑ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΑΪΔΑΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΛΕΘΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ
ΚΟΠΡΙΕΣ…
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ, ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ… ΔΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΤΙ ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ…!!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΑΝΕ ΚΡΕΑΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ, ΠΛΑΚΩΜΕΝΑ ΣΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ, ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΑ, (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ ΟΔΥΝΗΣ, ΜΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ, ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ, ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΑΘΟΥΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΑΡΚΙΚΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΥΟΥΝ)..!!!

ΜΗΠΩΣ ΕΝΑ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ», (ΠΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ), ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ, ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ, (ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ), ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ SUPER MARKETS ΜΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΡΕΑΤΑ, ΣΕΒΟΜΕΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ;;;… ΕΙΔΩΜΕΝ… ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ…!!!

ΠΗΓΗ σχολιου : Π. Ζ. (αχρείος δούλος Κυρίου)

elladapoyantisteketai.blogspot.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια