DENNIS BASSO:Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ ΤΩΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΡΩΜΑ - OlaDeka

DENNIS BASSO:Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ ΤΩΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΡΩΜΑ

FUR DESIGNER

Πάντα έβλεπα θετικά την ιδέα της διαβίωσης σε ένα ξενοδοχείο. Ενώ άλλοι βασανίζονται για ακίνητα με πολλαπλές
αίθουσες, η έννοια της κατοίκησης σε ένα μόνο δωμάτιο έχει πολύ μεγαλύτερη ενδιαφέρον για μένα:Υπηρεσία δωματίου, πετσέτες, ένα μην ενοχλείτε  στην
πόρτα και ένα ρεύμα νέων γειτόνων πρέπει να είναι οι ιδανική μορφή κατοικίας – ιδιαίτερα εάν αυτό το δωμάτιο είναι  στο Claridges (Λονδίνο).

Το ένδοξο ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Brook Street είναι το “σπίτι μακριά από το σπίτι” για τα cognoscenti στυλ κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου και η Diane Von Furstenburg έχει διακοσμήσει  20 σουίτες. Αν και έχω μείνει εκεί  μια χούφτα μόνο φορές, όλες μου έμειναν αξέχαστες. Όπως όταν γνώρισα τον Tom Ford στο μπαρ τότε που ήταν ακόμη διευθυντής δημιουργικού της Gucci και απέφευγε την Anna Wintour της Vogue που βημάτιζε στο διάδρομο του λόμπι χωμένη στην καμπαρντίνα με το σήμα κατατεθέν της.

Αυτές ήταν οι σκέψεις μου για εκείνο το σκηνικό με την Wintour που αναπήδησε στο μυαλό μου την περασμένη εβδομάδα, όταν επέστρεψα στο ξενοδοχείο για να συναντήσω τον Αμερικανό σχεδιαστή Dennis Basso.

Ο περίφημος βασιλιάς της μόδας στη γούνα, που ντύνει οποιονδήποτε από τους κοσμικούς του Upper East Side μέχρι τους  hip-hop καλλιτέχνες, ήταν στην πόλη για να ξεκινήσει το λανσάρισμα του πρώτου του αρώματος.

Έντυσε επίσης τη Μέριλ Στριπ  εμπνευσμένος από τη Wintour, για το ρόλο της στο The Devil Wears Prada.

Εστιάστε σε μια καλή γούνα στην συγκεκριμένη ταινία και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι Basso, είτε πρόκειται για τις full-length λευκές αλεπούδες ριγμένες πάνω  στην Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είτε για την  Renee Zellweger στο Σικάγο ή την κομψή Cape fur που διαμορφώθηκε για την Charlize Theron στην Χιονάτη και ο κυνηγός.

Κάποια μέρα θα οργανώσει μια έκθεση γούνας του θα έκανε με τις φωτογραφίες, αλλά τώρα όλα κινούνται σχετικά με το άρωμα. Το άρωμα που ο Basso λέει «έρχεται σε ένα μπουκάλι που μοιάζει με κόσμημα” είναι μάλλον υπέροχο και έχει νότες από περγαμόντο, λεμόνι και πράσινο μήλο, μια καρδιά των ανθών πορτοκαλιού και μια βάση από ξύλο κασμίρι.

«Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσει», προσθέτει ο Basso.Χρειάστηκε ένας ολόκληρος χρόνος δοκιμών, μυρίζοντας, προσθέτοντας και αφαιρώντας για να καταλήξουμε σε αυτό και να δημιουργήσουμε ένα άρωμα που κυριαρχεί χωρίς να είναι υπερβολικό.” Ανάμεσα σε αυτούς που προτίμησαν το νέο άρωμα του Dennis Basso είναι η Joan Rivers, στενή φίλη του και μεγάλος λάτρης γούνα .

“Έχω περάσει πολλά ένα Πάσχα με την Joan,” λέει ο DB, ο οποίος θέλει να πει ότι χωρίς την αγάπη της ζουμερής Αμερικανίδας γυναίκας της μόδας, “Θα στεκόταν σε μια γωνιά του δρόμου με ένα χάρτινο φλιτζάνι “.

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που πουλούσε δέρματα από το πορτ μπαγκάζ ενός νοικιασμένου αυτοκινήτου. Με τη γούνα όμως ήρθε και η διασημότητα και μαζί μ αυτήν και οι διαδηλωτές της PETA.Αν και γι αυτούς υπάρχει μια μεγάλη γκάμα ψεύτικων προιόντων είτε γιατί προβάλλουν τη συνείδηση είτε γιατί διαθέτουν λιγότερα μετρητά…
Ο Basso σχεδιάζει επίσης θεαματικά και περιζήτητα φορέματα.Ντρέπομαι που το λέω αλλά αλλά ούρλιαξα όταν τα είδα.Τώρα διατίθενται αποκλειστικά από τα Harrods, και έχω τσεκάρει μερικά σε έναν κατάλολογο που είδα, ώστε στην απίθανη περίπτωση που πλουτίσω να είμαι σε θέση να τα παραγγείλω τηλεφωνικά από το δωμάτιο μου στο Claridges!
Μέχρι τότε, μερικές σταγόνες από το νέο άρωμα του Dennis Basso, θα πρέπει να αρκεί…

 Μπριγκίτ Γκραντ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria