Δολοφονία φοιτήτριας: Βιάστηκε ο 19χρονος - Πατέρας της Ελένης: Θλιβερό - OlaDeka

Δολοφονία φοιτήτριας: Βιάστηκε ο 19χρονος – Πατέρας της Ελένης: Θλιβερό

Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία για τον βιασμό του 19χρονου στις φυλακές – Πώς σχολίασε την επίθεση ο πατέρας της Ελένης, μιλώντας στο Open (vid)

Την καταγγελία του 19χρονου Αλβανού, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, ότι βιάστηκε από συγκρατούμενούς του, φαίνεται να επιβεβαιώνουν τα ευρήματα των γιατρών του Ευαγγελισμού.  Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr, ο 19χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε μετά τον ξυλοδαρμό του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, εμφάνισε συμπτώματα που αποδεικνύουν ότι βιάστηκε. Οι γιατροί που τον εξέτασαν διαπίστωσαν ότι όντως έχει πέσει θύμα βιασμού κι αυτό κατέγραψαν και στην ιατρική γνωμάτευσή τους.

Ο 19χρονος είχε καταγγείλει στους γιατρούς ότι είχε βιαστεί, αφού ξύπνησε όπως είπε, σε άλλο χώρο και χωρίς παντελόνι και εσώρουχο. Ήδη, η αστυνομία έχει κινήσει τις διαδικασίες για τον σχηματισμό δικογραφίας. Ο 19χρονος Αλβανός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Φώναζαν, έβριζαν και με χτυπούσαν. Κάποια στιγμή άκουσα έναν από αυτούς να λέει “βγάλτε του το παντελόνι”. Λιποθύμησα από την πίεση και τα χτυπήματα. Όταν ξύπνησα ήμουν σε άλλο χώρο, χωρίς παντελόνι και εσώρουχο. Δεν ξέρω τι μου έκαναν».

Ο 19χρονος, μετά τον ξυλοδαρμό, αρχικά μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες των φυλακών και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».  Μετά από αυτή την εξέλιξη, την έρευνα ανέλαβαν αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοδυτικής Αττικής ενώ αναμένεται να κληθεί και ιατροδικαστής προκειμένου να τον εξετάσει.

Πατέρας 21χρονης: Καταδικάζω αυτά που έγιναν στη φυλακή

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο με τον ξυλοδαρμό του 19χρονου Αλβανού, ο πατέρας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV και την Έλλη Στάη, τονίζοντας: «Καταδικάζω τα θλιβερά που συνέβησαν στη φυλακή». Ο ίδιος επεσήμανε ότι η οικογένειά του από τετραμελής έχει γίνει τριμελής. Τόνισε, ακόμη, ότι θα πάει το παιδί του σε ψυχολόγο μετά την τραγωδία που πέρασε η οικογένεια με την δολοφονία της κόρης του.

Ακόμη, ανέφερε ότι οι γονείς που βλέπουν τα παιδιά τους να εμφανίζουν παραβατικές συμπεριφορές, πρέπει να πηγαίνουν τα παιδιά τους σε ειδικούς.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria