ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ OLADEKA.COM - ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - OlaDeka

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ OLADEKA.COM – ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ο Καρυπίδης υιοθετεί την Καστοριά!

Προσωπικά το έχει πάρει ο Καρυπίδης απ’ ότι φαίνεται και δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω. Όπως είχε δημοσιεύσει μόνο το oladeka.com από τις 8 Δεκεμβρίου 2017, στο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς όπου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνεδρίαση για το φυσικό αέριο, εκτός από τον Θόδωρο Καρυπίδη, τον Διευθύνοντα σύμβουλο και άλλα στελέχη της ΔΕΔΑ θα παρίσταται και ο ίδιος ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης.

Το θέμα κλείδωσε και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας που έφυγε πριν λίγα λεπτά από το γραφείου του Υπουργού, θα ενημερώσει αύριο τον Δήμαρχο Καστοριάς για την ημερομηνία και τις λεπτομέρειες της ενημερωτικής και πανηγυρικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς κατά το οποίο θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που αφορούν στο μεγαλύτερο έργο της περιοχής το οποίο έχει την σφραγίδα του «λύκου»*  της αυτοδιοίκησης, ο οποίος με επιμονή χτίζει το μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας, βάζοντας την Καστοριά πεισματικά σε πρώτη προτεραιότητα με σλόγκαν: «Όσο δυναμώνει η αμφισβήτηση τόσο πιο δυνατό θα είναι το αποτέλεσμα».

Σημειωτέον ότι εκτός του θέματος του φυσικού αερίου αναμένονται και άλλες εξαγγελίες από τον Γιώργο Σταθάκη.

Σε πείσμα -και προς οδυνηρή διαπίστωση- του μαύρου μετώπου (κάθε μέρα ξεμπροστιάζονται κι άλλο) ο Θόδωρος Καρυπίδης τα δίνει όλα για την περιοχή μας με τέτοια ζέση που άνετα θα μπορούσε να πει κάποιος ότι έχει υιοθετήσει την Καστοριά!

Κάποια ορφανά όμως θα μείνουν. Με τη θέληση τους βεβαίως βεβαίως! γιατί όπως είχε πει και ο Μαχάτμα Γκάντι:

“Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς”

 

* Τον χαρακτηρισμό λύκος μας τον ανέφερε κομματικό στέλεχος της Δυτικής Μακεδονίας σήμερα θέλοντας να δείξει ότι ο Θ. Καρυπίδης όταν βάζει κάτι σαν στόχο, δεν του ξεφεύγει με τίποτα!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria