Ο ΖΗΣΗΣ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ - OlaDeka

Ο ΖΗΣΗΣ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ

Αινιγματικός για τα 13 χρόνια καθυστέρησης της αδειοδότησης με τη φράση: «Εκείνη την εποχή…(λεφτά υπήρχαν) και ήσαν…(πολλά τα λεφτά)»

Χαιρετίζω με ξεχωριστή ικανοποίηση την έναρξη λειτουργίας των 2 κινηματογραφικών αιθουσών από σήμερα 14/12/2017 στο κτίριο του Εμπορικού Κέντρου Καστοριάς.

Πρόκειται, ιδιαίτερα η μεγάλη, για εξαιρετικής αισθητικής κατασκευής αίθουσες, οι οποίες πληρούν απόλυτα τους κανόνες ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας, αντισεισμικότητας, σπουδαίας ποιότητας ήχου και εικόνας και υγιεινής.

Βλέπετε γνωρίζω πολύ καλά, μιας και το μακρινό! 2003-4 είχα χρηματίσει πρόεδρος της επανασυσταθείσης μετά 30 και πλέον έτη《Επιτροπής ελέγχου και αδειοδότησης αιθουσών Κινηματογράφου και Θεάτρου》 του Δήμου Καστοριάς.

Τότε που ομόφωνα όλη η επιτροπή, μετά επίπονη δουλειά και έρευνα, αρκετές και πολύωρες συνεδριάσεις, αποφασίσαμε την αδειοδότηση της λειτουργίας. Εκείνη την εποχή όμως …{λεφτά υπήρχαν} και ήσαν …[πολλά τα λεφτά].

Και έτσι η πόλη μας και η περιοχή στερήθηκαν 13!! ολόκληρα χρόνια τους εξαιρετικούς χώρους θεάματος και ..ΝΑΙ πολιτισμού.

Γιατί ο κινηματογράφος, το θέατρο και οι πνευματικές εκδηλώσεις ψυχαγωγούν αλλά και προάγουν το πολιτιστικό αισθητήριο, καλλιεργούν τον πολίτη και τον διαπλάθουν σε καλύτερο ΑΝΘΡΩΠΟ.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria