Αντωνίου, Δαμιανού, Λιάνος: Πάμε με δικά μας έξοδα στα Γιάννενα για το συνέδριο της ΚΕΔΕ - OlaDeka

Αντωνίου, Δαμιανού, Λιάνος: Πάμε με δικά μας έξοδα στα Γιάννενα για το συνέδριο της ΚΕΔΕ

Αντωνίου, Δαμιανού, Λιάνος: Πάμε με δικά μας έξοδα στα Γιάννενα για το συνέδριο της ΚΕΔΕ. Τους αντιδημάρχους συνέλαβε ο φακός του oladeka.com τη στιγμή που εφοδίαζαν το όχημα τους με καύσιμα για να μεταβούν στα Ιωάννινα όπου θα συμμετάσχουν στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ.

Όταν ρωτήθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι για την κάλυψη των εξόδων τους από το δήμο, εξέφρασαν το παράπονο ότι υπάρχει παραπληροφόρηση για το συγκεκριμένο θέμα:

“Βεβαίως και υπάρχει κωδικός κάλυψης εξόδων για αυτές τις περιπτώσεις αλλά κανείς δεν μας ρώτησε αν εκμεταλλευόμαστε αυτό το μέτρο. Σε απόφαση του δημ. Συμβουλίου καταγράφηκε ότι εγκρίθηκε η συμμετοχή μας έτσι ώστε να δικαιούμαστε κάρτα εισόδου στο συνέδριο.Τυπικά γράφτηκε και η έγκριση των εξόδων μας.

Όμως δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι εμείς δεν κάνουμε χρήση αυτής της έγκρισης και πληρώνουμε από τη τσέπη μας μέχρι και το τελευταίο σεντ!Όσοι γράφουν επιφανειακά και χωρίς να ρωτήσουν και να διασταυρώσουν, συνεχίζουν το παιχνίδι τους νομίζοντας ότι έτσι θα καταφέρουν “αποτελέσματα” άλλων εποχών για το “μαγαζί” τους. Αυτά για να μαθαίνει ο κόσμος τι συμβαίνει με την δημοσιογραφία στην Καστοριά”

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria