Από την Δυτική Μακεδονία η οικογένεια που "θέρισε" η Πόρσε - OlaDeka

Από την Δυτική Μακεδονία η οικογένεια που “θέρισε” η Πόρσε

Η κηδεία μητέρας και παιδιού θα γίνει αύριο χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί το μέρος, αφού ο πατέρας κατάγεται από το Αντίγωνο Φλωρίνης ενώ η 33χρονη από την Πτολεμαΐδα.

Το ταξίδι για τις Απόκριες κατέληξε σε τραγωδία – Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας, έχασε τα πάντα μέσα σε δευτερόλεπτα μπροστά στα μάτια του

Είναι από αυτά τα τραγικά και συνάμα συγκλονιστικά παιχνίδια που παίζει η ζωή και η μοίρα κάθε ανθρώπου ξεχωριστά. Και η μοίρα για την Αποστολία και τον γιο της Παύλο είχε γραφτεί με κοινό παρανομαστή τον θάνατο.

Ο σύζυγός της, Υπάτιος, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως ο θάνατος ήρθε με τη μορφή ενός σπορ γρήγορου αυτοκινήτου, από αυτά που και εκείνος θαυμάζει και θα ήθελε να έχει. Άλλωστε η λατρεία του για αυτού του είδους τα αυτοκίνητα φαίνεται και από τη σελίδα του στο Facebook όπου έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες τέτοιων οχημάτων.

Δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν πρόκειται ποτέ να μάθει τον μικρό του γιο να οδηγεί και πως δεν πρόκειται ποτέ να κρατήσει ξανά στην αγκαλιά του την αγαπημένη του σύζυγο.

Γιατί ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, όπως λένε συγγενείς και φίλοι.

Η φυσική ανάγκη του Υπάτιου τον ανάγκασε να σταματήσει σε πάρκινγκ. Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο κατευθύνθηκε γρήγορα στις τουαλέτες, ενώ η Αποστολία με τον μικρό Παύλο έμειναν στο αυτοκίνητο.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όμως όλα άλλαξαν στη ζωή του Υπάτιου, αφού έτσι ξαφνικά μια Πόρσε που στο τιμόνι της καθόταν ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο πληρώνοντας στο θάνατο φόρο τεσσάρων ψυχών.

Η Αποστολία στα 33 της χρόνια ήταν μια ευτυχισμένη μητέρα, που μεγάλωνε τον γιο της.

Γεννημένη στην Πτολεμαΐδα, μετά το 3ο Λύκειο σπούδασε στο ΕΠΑΛ της πόλης, ενώ μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στην εταιρεία FANTASIA που αναλάμβανε τους στολισμούς σε γάμους και βαφτίσεις, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης αναγκάστηκε να βάλει λουκέτο.

Αυτές τις ημέρες είχε κανονίσει να επισκεφθεί την Πτολεμαΐδα για να δει συγγενείς και φίλους και να χαρούν τις Αποκριές.

Η είδηση του τραγικού θανάτου έπεσε σαν βόμβα στους συγγενείς ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο Υπάτιος ενημέρωσε τους δικούς του για το τραγικό συμβάν, με όση δύναμη βρήκε εκείνη τη στιγμή, αφού βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Η κηδεία μητέρας και παιδιού θα γίνει αύριο χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί το μέρος, αφού ο πατέρας κατάγεται από το Αντίγωνο Φλωρίνης ενώ η 33χρονη από την Πτολεμαΐδα.

Το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η πόρσε να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ…», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.

Παραμένει άγνωστο πώς χάθηκε ο έλεγχος του αυτοκινήτου από τον οδηγό του, γιο του ιδιοκτήτη των Jumbo, το οποίο κινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο ύψος της Θήβας, σύμφωνα με το συγκλονιστικό βίντεο της σύγκρουσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βίντεο-σοκ της φρικτής σύγκρουσης

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria