Αγρια σύγκρουση Τσίπρα - Μητσοτάκη για εγκληματικότητα και αξιολόγηση: Καταγγελίες και βαριές εκφράσεις - OlaDeka

Αγρια σύγκρουση Τσίπρα – Μητσοτάκη για εγκληματικότητα και αξιολόγηση: Καταγγελίες και βαριές εκφράσεις

ΣΤΗΝ «ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ»

Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά σε ερώτηση του αρχηγού της NΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για ζητήματα εγκληματικότητας και προστασίας του πολίτη κατά τη διάρκεια της «Ώρας του πρωθυπουργού».

«Δεν είναι επίκαιρο το θέμα της εγκληματικότητας είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζουμε χρόνια », δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας από το βήμα της Βουλής στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της συζήτησης που έγινε στην «Ώρα του πρωθυπουργού».

«Όλη η κοινωνία ασχολείται με το πραγματικό επίκαιρο θέμα που είναι η διαπραγμάτευση», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός και αναφερόμενος στην επιλογή του κυρίου Μητσοτάκη να συζητηθεί το θέμα της εγκληματικότητας, επισήμανε: «Προφανώς οι επικοινωνιολόγοι του, που προσπαθούν να του φτιάξουν το προφίλ, και πράγματι έχουν πολύ δουλειά να κάνουν, του συνέστησαν να φέρει το θέμα του φόβου»

Απαντώντας δε στα όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ για τις αποστάσεις ανάμεσα σε μολότοφ, βαριοπούλα και καλάσνικοφ ο κ. Τσίπρας είπε ότι «είναι μικρή η απόσταση που χωρίζει την απόσταση από τη βαριοπούλα από τα βουλευτικά έδρανα της ΝΔ στην περίπτωση του κ. Βορίδη».

Ο πρωθυπουργός είπε ακόμα ότι τα στοιχεία που παρέθεσε ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι ακριβή. «Λέτε ψέμματα κύριε Μητσοτάκη και τα στοιχεία σας διαψεύδουν. Υπάρχει εγκληματικότητα αλλά όχι έξαρση», είπε και επιτέθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Ηρθατε στη Βουλή για να κάνετε πόλεμο εντυπώσεων. Για να διατυπώσετε το επιχείρημα ότι η κυβέρνηση δεν ιεραρχεί ψηλά το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών».

Τα Εξάρχεια δεν ήταν παράδεισος πριν αναλάβουμε εμείς. Ισχυρίζεστε ότι όλα αυτά τα γεγονότα ξεκίνησαν επι ημερών μας. Θέλω να σας ρωτήσω τι κάνατε εσείς που αυτή η κυβέρνηση σταμάτησε ξαφνικά να κάνει όταν εξελέγη, είπε ο πρωθυπουργός.

«Για το υποτιθέμενο άβατο στα Εξάρχεια, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, θυμάμαι επεισόδια στα Εξάρχεια. Σίγουρα θα τα θυμάται ο κ. Βορίδης, συμμετείχε αρκετές φορές σε αυτά», είπε ο πρωθυπουργός στη Βουλή, προσθέτοντας: «Η περιοχή υπέφερε κυρίως από τα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών και όχι από τα επεισόδια πέριξ».

«Έχετε καταλάβει πότε μπήκε για πρώτη φορά η αστυνομία στα Εξάρχεια; Πέρσι το καλοκαίρι, που συνέλαβε 15 άτομα, έγιναν έλεγχοι σε σπίτια και εξαρθρώθηκε κύκλωμα που δρούσε. Ανάλογη επιχείρηση δεν έγινε επί των ημερών σας», πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας είπε ακόμα ότι επι των ημερών της ΝΔ η σπασμένη βιτρίνα έγινε αφορμή για επιθέσεις εναντίον ειρηνικών διαδηλώσεων. Θα ήθελα να αναρωτηθώ κύριε Μητσοτάκη για τα επεισόδια στα Εξάρχεια δεν είπατε κάτι ότι κάθε τρεις και λίγο κουκουλοφόροι επιτίθενται στο σπίτι του Φλαμπουράρη. Και δεν το ειπατε γιατί δεν θα μπορούσατε να αποδώσετε την ρετσινιά. Ηρθατε για άγραν εντυπώσεων. Παραβατικότητα υπάρχει στον τόπο. Αλλά δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο. Και στην Γερμανία που δεν κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Εμάς μας ενδιαφέρει να έχουμε επαγγελματική αστυνομία. Που δεν θα χτυπάει περαστικούς και δεν θα κλωτσαει 15χρονα που φορούν χειροπέδες. Και το έχουμε καταφέρει. Είτε είστε όμηρος της ακροδεξιάς πτερυγας του κόμματός σας είτε προσπαθείτε να ψαρέψετε ψήφους από την Χρυσή Αυγή».

Κατηγόρησε ακόμα τον πρόεδρο της ΝΔ ότι δεν δείχνει ενδιαφέρον για τη βια στα γήπεδα. «Δεν είναι τυχαίο ότι δεν θίγετε καθόλου αυτό το θέμα, γιατί δεν μπορείτε να το φορτίσετε πολιτικά. Έπρεπε εμείς να ασχοληθούμε, να διακόψουμε το πρωτάθλημα τρεις φορές και να βάλουμε και την αντιτρομοκρατική» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

«Σας ενδιαφέρει μόνο η βια που μπορείτε να κολλήσετε μια ιδεολογική ρετσινιά. Τον χουλιγκανισμό δεν τον ακουμπάτε γιατί εκεί παίζονται και μεγάλα συμφέροντα με τα οποία έχετε στενές σχέσεις» κατέληξε για το συγκεκριμένο θέμα ο Αλέξης Τσίπρας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της αστυνομίας όσον αφορά το θέμα της τρομοκρατίας με τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα επικρίνοντας τον ότι ενώ τότε έδωσε συγχαρητήρια τώρα καταθέτει ερώτηση για την εγκληματικότητα στη Βουλή.

«Εγω πριν κατέβω από το βήμα θα σας θέσω μια πραγματικά επίκαιρη ερώτηση. Και όχι προκάτ από τα φιλικά δελτία ειδήσεων. Τι ακριβώς πήγατε να κάνετε στην Γερμανία λίγες μέρες πριν από το κρίσιμο Eurogroup. Τι συζητήσατε πισω απο κλειστες πόρτες με τον κ. Σόιμπλε; Ούτε μια φωτογραφία δεν βγάλατε. Στον κ. Σόιμπλε είχατε 75 λεπτά να παρουσιάσετε την πρότασή σας για έξοδο από την κρίση. Σ’ εμας δεν είχατε; Ουδείς εδοξάσθη κρυπτόμενος. Δεν θα σας βγει σε καλό».

«Συμφωνείτε με τις απαιτήσεις του ΔΝΤ για μετρα 4 δισ μετά το τέλος του προργάμματος; Αναγνωρίζετε ή όχι την θετική πορεία της οικονομίς και την Κομισιόν και της Eurostat. Η ταυτίζεστε με τις θέσεις του ΔΝΤ; Επιμένετε ότι για τις καθυστερήσεις ευθύνεται η κυβέρνηση; Αυτά είναι επίκαιρα ερωτήματα και περιμένουμε ευθείς και καθαρές απαντήσεις από εσας και όχι συναντήσεις πίσω απο κλειστές πόρτες και κριτική εκ του ασφαλούς», είπε κλείνοντας ο πρωθυπουργός.

Μητσοτάκης

Με τη φράση «η κατάσταση στη χώρα είναι αρκετά σοβαρή» ξεκίνησε την ερώτησή του προς τον Αλέξη Τσίπρα τη βία και την εγκληματικότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Για εμάς και τους περισσότερους Έλληνες η ασφάλεια έχει μεγάλη αξία και η ελευθερία δεν έχει σχέση με την ασυδοσία» είπε ο κ. Μητσοτάκης, τονίζοντας: «Εμείς λέμε όχι στον φόβο».

Τα στοιχεία, είναι αμείλικτα είπε. Και έδωσε στοιχεία για τις αυξήσεις στις κλοπές και τις ληστείες. Οπως είπε η εγκληματικότητα αυξήθηκε τα δυο χρόνια που κυβερνά η κυβέρνηση Τσίπρα.

«Βάλατε την εγκληματικότητα μέσα στην καθημερινότητα και γεμίσατε την επικαιρότητα με σπασμένες εικόνες» είπε ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στις φθορές και καταστροφές σε τρόλεϊ και ακυρωτικά μηχανήματα.

«Η ανομία γενικεύεται και η εγκληματικότητα εξαπλώνεται και το χειρότερο είναι ότι αυτή η ανομία αρχίζει να αποκτά χαρακτηριστικά κανονικότητας» συνέχισε την κριτική του ο πρόεδρος της ΝΔ ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε κρούσματα βίας στα πανεπιστήμια με αποκορύφωμα την επίθεση στον καθηγητή Άγγελο Συρίγο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Αναφερόμενος στα Εξάρχεια είπε ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο μιλώντας για ένοπλη παρέλαση αναρχικών, προπηλακισμούς πολιτών επειδή σε κάποιους δεν τους αρέσει αυτά που λένε. «Κάτοικοι στο κέντρο της Αθήνας στερούνται των υπηρεσιών των ΕΛΤΑ επειδή ανεστάλη η λειτουργία τους από τις συνεχείς επιθέσεις στα Εξάρχεια» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Και όλα αυτά γίνονται με την ανοχή της κυβέρνησης είπε ο κ. Μητσοτάκης ζητώντας να σταματήσει η σπέκουλα ότι τη ΝΔ την ενοχλεί η ελευθεριότητα των Εξαρχείων. Πρέπει να προστατεύεται η διαφορετικότητα αλλά και η ζωή των πολιτών της Αθήνας, πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Το χειρότερο είναι ότι δεν αφήνετε την αστυνομία να κάνει αυτό που πρέπει» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης.

Έχουμε καταθέσει πολλές ερωτήσεις για το θέμα αυτό αλλά δεν έχουμε πάρει απαντήσεις. Εγώ δεν έχω αντίρρηση να φτιάξουμε επιτροπές αλλά μέχρι να καταλήξουν οι επιτροπές μπορούν οι κάτοικοι περιοχών όπως το Μενίδι να ζούν σαν άνθρωποι; Γιατί σήμερα δεν ζουν έτσι»

Μπορείτε να προστατεύσετε την περιουσία των Ελλήνων πολιτών; ρώτησε ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της ΝΔ.

Η κατάσταση στη χώρα έχει ξεφύγει με τη δική σας ανοχή είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι «η απόσταση που χωρίζει μια μολότοφ από μια βαριοπούλα και μια βαριοπούλα από ένα καλάσνικοφ είναι μικρή κύριε Τσίπρα».

«Είναι τραγικό σε μια χώρα που έχει πληρώσει βαρύ φόρο να αφήνετε να εκκολαφθεί μια νέα γενιά τρομοκρατών λόγω της μνημειώδους ανικανότητάς σας» επέμεινε στην κριτική του ο πρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στη συνέχεια στη διάλυση της ομάδας ΔΕΛΤΑ και την αποδυνάμωση της ομάδας ΔΙΑΣ.

«Δεσμευόμαστε ότι θα επανασυστήσουμε την ομάδα ΔΕΛΤΑ όσο και αν σας ενοχλεί» εξήγγειλε ο κ. Μητσοτάκης.

«Η Ελλάδα είναι μια δημοκρατική χώρα, σταματήστε να διαστρεβλώνετε το παρών και να προβοκάρετε καταστάσεις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συντηρείται μίσος κατά της αστυνομίας, της ασφάλειας και της έννομης τάξης» είπε ο κ. Μητσοτάκης υπενθυμίζοντας ότι η πρώτη ενέργεια της κυβέρνησης ήταν η κατάργηση των φυλακών τύπου Γ΄, ενέργεια από την οποία «χάρηκαν μόνο οι τρομοκράτες και οι ποινικοί».

Για να τελειωνουμε. Θέλω συγκεκριμένες απαντήσεις. Πόσο καιρό θα συνεχίσετε να ανέχεστε το παρακράτος των Εξαρχείων; Τα γκέτο στην δυτική Αθήνα; Πότε θα φέρετε ένα συγκροτημένο σχέδιο που θα αντομετωπίζει την εγκληματικότητα; Είστε πρωθυπουργός ή είστε προβοκάτορας;

«Ως πότε θα κοιτάτε με απάθεια την κατάσταση που έχετε προκαλέσει στην χώρα όπως κοιτάτε με απάθεια το κάθε τρόλει που καίγεται;»

Δευτερολογία Μητσοτάκη

«Κύριε Τσίπρα με εγκαλέσατε γιατί σας έκανα μια επίκαιρη ερώτηση την οποία δεν θεωρήσατε και τόσο επίκαιρη. Εχετε δίκιο σε έναν βαθμό. Όμως ο πρωτος που έπρεπε να ασχολείται με την πορεία της διαπραγμάτευσης είναι ο υπουργός σας που βρήκε τον χρόνο να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα σε σουίτα μεγαλοπαράγοντα. Να είστε πιο προσεκτικός όταν κατηγορείτε κάποιους για εκλεκτικές συγγένειες με παράγοντες του ποδοσφαίρου».

«Όταν είστε 15 μονάδες πίσω στις δημοσκοπήσεις θα σας συνιστούσα να είστε πιο προσεκτικός. Καταλαβαίνω ότι είστε σε δύσκολη θέση αλλά η ειρωνεία δεν θα σας βγάλει από το αδιέξοδο», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Και συνέχισε:

«Δεν με πείσατε με τις απαντήσεις σας. Το να απαριθμείτε μια μια τις επιχειρήσεις της αστυνομίας σημαίνει ότι είναι λίγες».

«Δεν είπατε κουβέντα για τις νομοθετικές σας πρωτοβουλίες το πρώτο εξάμηνο του 2015 όταν ικανοποιήσατε όλα τα αιτήματα των τρομοκρατών. Καταλαβαίνω ότι σας είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να καταλάβετε μέσα από το προστατευμένο κουβούκλιο του Μαξίμου από το οποίο δεν βγαίνετε συχνά ότι οι πολίτες υποφέρουν», είπε ο κ.Μητσοτάκης.

Απαντώντας για την αξιολόγηση, ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Η χώρα μπαίνει σε ένα επικίνδυνο και κατηφορικό μονοπάτι. Η αξιολόγηση που έπρεπε να κλείσει πριν από ένα χρόνο δεν έχει κλείσει ακόμα. Δεν σας εμπιστεύεται κανείς. Εσείς το επαναφέρατε πίσω το μαύρο σύννεφο της δραχμής και το ΑΕΠ μειώθηκε κατά 0,4% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμνο του 2015».

«Ακόμα και η ποσοτική χαλάρωση που λέγατε ότι είναι σημαντική βγαίνουν υπουργοί σας και λένε ότι δεν είναι και κάτι τραγικό αν δεν το πετύχουμε. Θα μπούμε κύριε Τσίπρα στην ποσοτική χαλάρωση τον Μάρτιο του 2017 ή και αυτός ο στόχος πήγε περίπατο; Μας μιλάτε συνέχεια για τις εκτιμήσεις της Κομισιόν. Μακάρι να επαληθευτούν. Επαναλαμβάνετε συνέχεια μισές αλήθειες. Όλες οι προβλέψεις για την πορεία της οικονομίας έχουν μια προϋπόθεση, ότι θα κλείσει η αξιολόγηση και δεν θα αποσταθεροποηθεί το κλίμα στην οικνομία. Κάνετε τίποτα για όλα αυτά κύρια Τσίπρα; Όχι μόνο καθυστερείτε αλλά και υπονομεύετε τις μεταρρυθμίσεις. Τι λέτε για την ερώτηση των βουλευτών σας για το Ελληνικό; Την θελετε ή δεν την θελετε αυτή την επένδυση;»

Οσον αφορά τη συνάντηση με τον Σόιμπλε, ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι αναφερθήκατε στην συνάντησή μου με τον κ. Σόιμπλε και την είπατε μυστική. Μυστική ήταν η δική σας συνάντηση με την Ρότσιλντ κύριε Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός παίρνει το αεροπλάνο του και πάει στο Παρίσι, ανακοινώνει την συνάντηση αφού έχει μάθει το Πανελλήνιο ότι έχει γίνει. Ποιούς είδατε; Γιατί δεν θα συνόδευαν υπηρεσιακοί παράγοντες; Αυτό είναι το μυστικό ταξίδι για το οποίο πρέπει να απαντήσετε».

«Τον είχατε συναντήσει και εσείς ως αρχηγος της αντιπολίτευσης. Και κάθε τρεις και λίγο πηγαίνατε ως πρωθυπουργός στην κα Μέρκελ στην οποία λέγατε Go Back και τώρα τρέχετε!»

Ο κ.Μητσοτάκης είπε ακόμα: «Αν κλείσει η αξιολόγηση έχετε εξασφαλίσει ότι θα έχουμε πρόσβαση στην ποσοτική χαλάρωση; Η θα κλείσει η αξιολόγηση με πρόσθετα μέτρα και χωρίς ποσοτική χαλάρωση; Εχετε την αποκλειστική ευθύνη της διαπραγμάτευσης και των καθυστερήσεων. Εσείς διαπραγματεύεστε. Οι ψεύτικοι τσαμπουκάδες, οι συνομιλίες με τις συνιστώσες. Ο στόχος είναι μασάζ στην ΚΟ για να ψηφίσουν τα μετρα και δεν μας ζητούσαν πριν από 3 μήνες. ¨Ολα για την εξουσία. Καταστρεφετε την χωρα. Οσο πιο γρηγορα φύγετε τόσο καλυτερα θα είναι για τους έλληνες πολίτες και το μέλλον της Ελλάδας».

Δευτερολογία Τσίπρα

«Κύριε Μητσοτάκη η παρουσία σας ήταν θλιβερή. Είναι θλιβερό να μην παίρνει θέση ο Πρόεδρος της ΝΔ αλλα να παρουσιάζει την εικόνα ενος μεμψίμοιρου», είπε ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι επί κυβερνήσεώς της η Νέα Δημοκρατία είχε υπογράψει για πλεονάσματα 4,5%. « Εμείς το κάναμε 3,5%», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός και κατηγόρησε τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι είναι θλιβερό που δεν παίρνει θέση για τα παράλογα μέτρα που μας ζητούν οι δανειστές.

«Ψάχνετε με αγωνία να βρείτε στοιχεία που να δείχνουν ότι δεν πάει καλά η οικονομία», είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον αρχηγό της ΝΔ και τον κάλεσε να απαντήσει «ποια είναι η θέση της ΝΔ για τα μέτρα».

«Βγήκε ο αντιπρόεδρος σας στα τηλεπαράθυρα και είπε, εκλογές, γιατί ο στόχος είναι να πέσει η κυβέρνηση», είπε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Α. Γεωργιάδης έχει δηλώσει δημόσια ότι «εμείς αυτά και άλλα τόσα μέτρα θα παίρναμε για να κλείσει η αξιολόγηση».

«Η αντιπολιτευτική σας εγκυρότητα εξαντλείτε στο να κάνετε αστειάκια για την παρουσία του υπουργού Οικονομικών να πάει σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Και αφήσατε και άθλια υπονοούμενα γιατί παρακολούθησε τον αγώνα στα επίσημα με τον πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τι θελετε να πείτε; Πείτε το ευθέως εκτός και αν θέλετε να πείτε ότι ο Τσακαλώτος είναι γκαντέμης και έχασε με 3-0».

Ο πρωθυπουργός είπε ακόμα ότι δεν πήρε απάντηση για τα μέτρα. Δεν απαντήσατε, γιατί την γραμμή σας την εκλαϊκεύει ο λαλίστατος αντιπροεδρός σας κ. Γεωργιάδης. Βγήκε ευθαρσώς και είπε, εκλογές, γιατί πρέπει να πέσει η κυβέρνηση. Η αλήθεια που είπε ο κ. Γεωργιάδης είναι ότι εμείς αυτα και άλλα τόσα θα τα κάναμε για να κλείσει η αξιολογηση.

Αναφερόμενος στο ταξίδι στο Παρίσι, έκανε λόγο για ατυχή έμπνευση του κ. Μητσοτάκη, για ένα προγραμματισμένο ταξίδι και όχι κρυφό για να συναντήσω επενδυτές. «Αν αυτό το έκανε ο Σαμαρας θα ήταν καλό αν το κανω εγω ειναι γιατι παω βόλτα τα παιδιά μου στην Ντίσνειλαντ που διαψεύστηκε παταγωδώς και δεν υπηρχε τίποτα να κρύψουμε αλλαξατε το τροπάρι. Οτι ήταν ύποπτες οι συναντήσεις. Για την συνάντηση με τηνΡότσιλντ τι ύποπτο υπάρχει; Απόφαση του ΟΔΔΗΧ πριν πάω εγώ και μην μουζητάτε να καταθέσω. Γιατι αν ζητήσω εγω τα πόθεν έσχες θα νυχτώσουμε εδώ. Μην ξύνεστε στην γκλίτσα του τσομπάνη. Για να βγει μια χωρα στις αγορες και φυσικα πρεπει να εχει σχήματα που γνωρίζουν πως θα γίνει αυτό. Οι προηγουμενες κυβερνήσεις είχαν παρει την Λαζάρ. Ηταν όμως η σύμβαση πιο ακριβή με αυτήν που διαπραγματευθήκαμε. Ο λόγος της συνάντησης ήταν να συζητήσουμε και να διαμορφώσουμε τους όρους εκείνους με τους οποίους η χωρα θα βγει με καλό επιτόκιο στις αγορές. Για να κλείσει η ιστορία σας το αντιγυρίζω. Εγω έμεινα σε ξενοδοχείο στο Παρίσι και όχι στο σπίτι του Βολταίρου. Καταθέστε τώρα το πόθεν εσχες σας και όχι σ εμενα κόλπα».

Κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι πηγε στο Βερολίνο για να κάνει κακό στην χώρα. «Δεν θα μιλούσα τόσο σκληρά περι αθλιότητας αν δεν άκουγα τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ να δηλώνει ότι αν δεν κλείσει στις 20 θα καταθέσουμε πρόταση μομφής στην κυβέρνηση. Αν έχετε την εντιμότητα καταθέστε πρόταση μομφής. Θα διαπιστώσετε πόσο ενωμένοι είμαστε και πόσο αποφασισμένοι να βγάλουμε την χώρα από την κρίση».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria