ΕΚΤΑΚΤΟ - ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΜΙΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΣΟΒΑΡΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - OlaDeka

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΜΙΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΣΟΒΑΡΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Στο πόδι και ο παραιτηθείς πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Ζάχος Παύλου – Πότε θα έρθει το νερό, τι δήλωσε για τις φήμες που θέλουν να καθυστερεί η αποδοχή της παραίτησης του

Σοβαρή βλάβη από σπάσιμο αγωγού στην ανηφόρα της Καλλιθέας ανάγκασε τη ΔΕΥΑΚ να διακόψει την παροχή ύδρευσης στις περιοχές από τον Ερυθρό Σταυρό και πέρα μέχρι τα ΛΥΒ, το Νταηλάκη και άλλες περιοχές της πόλης.

Μεγάλο συνεργείο της ΔΕΥΑΚ εργάζεται αυτή την ώρα με επικεφαλής τον Ζάχο Παύλου που αν και έχει καταθέσει την παραίτηση του, όπως δήλωσε μετά από σχετική μας ερώτηση «ο κόσμος δεν φταίει σε τίποτα για να πληρώνει αυτές τις κόντρες».

deyak-vlavi

Έπλεξε το εγκώμιο στο προσωπικό της ΔΕΥΑΚ που αν και θα μπορούσε να ασχοληθεί με τη βλάβη αύριο, σύσσωμο προτίμησε να δουλέψει αμέσως και όσο χρειαστεί μέσα στη νύχτα για να μην καθυστερήσει η αποκατάσταση της βλάβης και να πάρουν ξανά νερό τα νοικοκυριά.

paylou-vlavi-deyak-kallithea

Δείτε στο video που ακολουθεί πλάνα από το σημείο της βλάβης και τις δηλώσεις του Ζάχου Παύλου σχετικά με την βλάβη αλλά και τις φήμες που θέλουν να καθυστερεί η αποδοχή της παραίτησης του:

deyak-blavi

deyak-vlavi

deyak-vlavi2

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria