ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ - ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΓΡΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ - OlaDeka

ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ – ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΓΡΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Εκκρεμούν τρεις υποθέσεις στην Εισαγγελεία

Δεν πρόκειται ούτε για ράδιο αρβύλα, ούτε για υπερβολές. Το oladeka.com επικοινώνησε με άνθρωπο του στενού περιβάλλοντος της παθούσης. Πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας λίγο πάνω από τα σαράντα η οποία δέχτηκε άγρια επίθεση αδέσποτων σκύλων στο Άργος Ορεστικό σήμερα το πρωί.

Η άτυχη γυναίκα που σημειωτέον είναι μικροκαμωμένη με σωματότυπο μικρού μεγέθους, αποφάσισε σήμερα το πρωί να κατευθυνθεί προς την οικία της μητέρας της και περπατούσε στην περιοχή του πρώην κινηματογράφου του Άργους Ορεστικού.

Σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς καμία πρόκληση, η γυναίκα δέχθηκε επίθεση αγέλης αγριεμένων αδέσποτων σκύλων οι οποίοι της όρμηξαν πισώπλατα. Οι σκύλοι αφού την έριξαν κάτω, άρχισαν να τη δαγκώνουν με μανία, τρυπώντας και ξεσκίζοντας το μπουφάν της, το παντελόνι της και το σώμα της!

Η αδύναμη και τρομοκρατημένη γυναίκα, φώναζε και προσπαθούσε να σωθεί κλοτσώντας τα σκυλιά ξαπλωμένη στο έδαφος!

Για καλή της τύχη, οι φωνές και η φασαρία έγιναν αντιληπτές από την μητέρα της και έναν γείτονα. Και οι δύο τρέχοντας στο σημείο με πέτρες η μητέρα και μια μαγκούρα ο άντρας που ενεπλάκη στο επεισόδιο, κατάφεραν να διώξουν τους επιθετικούς σκύλους.

Η παθούσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ανοιχτά τραύματα από τα δαγκώματα στα πόδια της, μέχρι τους μηρούς και τους γλουτούς της!

“Δεν μπορώ να κουνηθώ, δεν μπορώ να πάω ούτε στην τουαλέτα! Πονάω!” είπε σε κοντινό της πρόσωπο, η γυναίκα – θύμα της δολοφονικής επίθεσης των αδέσποτων.

Στη συνέχεια σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατατέθηκε μήνυση στην αστυνομία για το συγκεκριμένο γεγονός, και ο σύζυγος της παθούσας επισκέφθηκε την εισαγγελία όπου ενημερώθηκε ότι εκκρεμούν άλλες τρεις υποθέσεις με παρόμοιο αντικείμενο!

skylia-dolofonoi

Ο κλοιός των σοβαρών συμβάντων σφίγγει όλο και περισσότερο και κάποια στιγμή το πρόβλημα πρέπει να μας απασχολήσει σοβαρά χωρίς ιδεοληψίες και προκαταλήψεις, χωρίς ενατενίσεις ενός φαντασιόπληκτου μέλλοντος, χωρίς επικλήσεις δήθεν προοδευτικών κελευσμάτων!

Δεν είμαστε οι ειδικοί για το πως θα λυθεί το πρόβλημα. Είμαστε σίγουροι όμως για ένα πράγμα: Αν είναι να διαλέξουμε για τη ζωή ενός ανθρώπου και ενός σκύλου, θα επιλέξουμε σαφώς την προστασία του πρώτου.

Η δημόσια συζήτηση τα τελευταία χρόνια έχει εμφανίσει μία απίστευτη φλυαρία και επιθετικότητα σε κάθε απλή (προσοχή – όχι απλοϊκή) λογική. Κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να αρθρώσει κάτι το οποίο θεωρείται αυτονόητο εδώ και αιώνες, τα τελευταία χρόνια (λες και αυτό μας φέρνει τη νέα αναγέννηση στο ιδιότυπα σκοταδιστικό παρόν που διανύουμε) πετροβολείται δημόσια με λεκτικούς λιθοβολισμούς σαν να πρόκειται για μάγισσα που πρέπει να πέσει στην πυρά!

Ε όχι λοιπόν! Αν κάποιοι επιθυμούν κόντρα θα την έχουν! Κάποια στιγμή έτσι κι αλλιώς η ώρα αυτή θα ερχόταν αφού τη επιδιώκουν με μανία. Αυτοί που έχουν “ντοκτορά” στο διαίρει και βασίλευε δουλεύουν εδώ και καιρό πάνω σε αυτή την πολυεπίπεδη πλατφόρμα. Και το παν καλά… Ο διχασμός της κοινωνίας καλά κρατεί…Ακόμη και για τα αυτονόητα. Έτσι όπως πάει μοιάζει σίγουρο ότι μια μέρα θα διαφωνούμε για το αν ο ήλιος ανατέλλει εξ ανατολάς και δύει στη δύση…Σας φαίνεται απίστευτο;

 

(Οι φωτογραφίες είναι αρχείου)

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria