Καυσόξυλα για οικονομικά αδύνατους από τον Δήμο Καστοριάς

xyla
Αρχική » Δυτική Μακεδονία » Καστοριά » Καυσόξυλα για οικονομικά αδύνατους από τον Δήμο Καστοριάς

Ο Δήμος Καστοριάς ανακοινώνει ότι ενδιαφέρεται να προβεί στην προμήθεια καυσόξυλων τα οποία θα χορηγηθούν σε οικονομικά αδύνατους πολίτες του Δήμου Καστοριάς, για τις ανάγκες θέρμανσης τους και για την κάλυψη των ατομικών αναγκών ατόμων, που αποδεδειγμένα υπάγονται σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Η προμήθεια θα γίνει με διαδικασία έρευνας αγοράς, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 118 και την παρ. 3 του άρθρου 120 του Ν. 4412/2016 και της υπ΄ αριθμ. 21/2016 μελέτη του Τμήματος Γεωργικής Παραγωγής-Ανάπτυξης & Εγγείων Βελτιώσεων του Δ. Καστοριάς, προϋπολογισθείσας ενδεικτικής δαπάνης 16.395,11 ευρώ με Φ.Π.Α.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες προμηθευτές να υποβάλλουν τις οικονομικές προσφορές τους , στο γραφείο Δ/νσης Τοπ. & Οικονομικής Ανάπτυξης στο Δημοτικό Μέγαρο Καστοριάς όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, έως την  14/11/2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 μ.μ.Αμέσως μετά θα αποσφραγισθούν οι προσφορές παρουσία των διαγωνιζομένων, εφόσον επιθυμούν να παρευρίσκονται στην διαδικασία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την σχετική μελέτη και το έντυπο προσφοράς της ανωτέρω προμήθειας από το γραφείο Δ/νσης Τοπ. & Οικονομικής Ανάπτυξης. Επιπλέον πληροφορίες και διευκρινίσεις θα παρέχονται στο τηλέφωνο 2467351161.
Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος
Δάγγας Παναγιώτης
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

4 σχόλια στο “Καυσόξυλα για οικονομικά αδύνατους από τον Δήμο Καστοριάς

 1. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΥΝΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ.
  ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΟΡΣΕ, ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.

  0
  0
 2. Μπράβο παναγιωτη έτσι δυνατά εσένα θέλουμε. Μόνο πρόσεχε των οικονομικών μη σε πατήσει και αυτούς που σε ζηλεύουν

  0
  0
 3. «Που αποδεδειγμένα υπάγονται σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες»!!!!! Τι τέλει να πει το κυρίο δήμαρχο, το βαγγέλη το δάγγα για το ξύλο φωτιά????? Κάτι με βρωμάει….

  0
  0
 4. Προτείνω στον Δήμο Καστοριάς να περιμένουν την 25η ΜΑΡΤΊΟΥ για να προμηθευτούν καυσόξυλα. Άθλιοι όπως πάντα συνεχίζουν την αεργία τους.

  0
  0

Σχολιάστε

Τα παρακάτω πεδία είναι προαιρετικά

Tο OlaDeka δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το oladeka.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.