ΜΗΤΑΛΙΔΗΣ: ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ... - OlaDeka

ΜΗΤΑΛΙΔΗΣ: ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ…

Ζεσταίνουν μηχανές και λάστιχα στη Νέα Δημοκρατία

Το θέμα είναι αν η καμπάνα χτυπάει για έναν ή για πολλαπλούς στόχους. Ο Κίμωνας Μηταλίδης δεν το έκρυψε ποτέ ότι στήριξε Απόστολο Τζιτζικώστα στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ και ούτε προέβη σε ολισθηρούς δρόμους που δοκίμασαν διάφοροι και διάφορες με άτσαλες κωλοτούμπες μπροστά σε μία φωτογραφική μηχανή η οποία έσταζε τοξικά σάλια, αγκαλιές σαν αυτές του βόα που προβάρει σύσφιξη θανάτου και δηλητηριώδη κατινίστικα ψεύτικα χαμόγελα.

Και επειδή ο κ. Μηταλίδης αντιλήφθηκε ότι οι …μελισσούλες (για να μην πούμε σφήκες) έχουν αποκτήσει ολοένα και αυξανόμενη παρέα το τελευταίο διάστημα έκανε την παρακάτω δήλωση μέσω facebook για παλιά και νέα ποζέρια, κάποια από τα οποία έχουν καταντήσει σιχαμερά και επικίνδυνα για την τοπική δημόσια υγεία…Αν πάλι ο Κίμωνας έγραψε μόνο για μία συγκεκριμένη περίπτωση, δεν πειράζει θα…του το δώσουμε και πάλι ως μία καλή αρχή για να συνεχίσει το ξεμπρόστιασμα σε επόμενα σχόλια, μπας και πάρει λίγο αέρα κάποτε αυτό το τοπικό μπλε μαγαζί που είναι από τα πιο προβληματικά της Ελλάδας.

 

Δείτε τι έγραψε:

mitalidis

 

«Μυρίστηκαν εξουσία διάφοροι εξαφανισμένοι μέχρι χθες και εμφανίζονται σε εκδηλώσεις για να δηλώσουν παρών! Ας τους πει κάποιος ότι οι φωτογραφίες δεν αποτελούν μέρος του βιογραφικού τους. #ΔΕΘ #ΝΔ»

12239890_10153822704514668_3252444260387962727_n
Ο Κίμωνας Μηταλίδης σε παλιότερη φωτογραφία κατά το προεκλογικό διάστημα των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ, με τη σύζυγο του
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria