ΑΓΓΕΛΗΣ ΣΕ ΔΙΤΣΙΟ: ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ» - OlaDeka

ΑΓΓΕΛΗΣ ΣΕ ΔΙΤΣΙΟ: ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ»

«Άλλο η επιθυμίες και άλλο οι δομημένες υπηρεσίες που έχουν αρχή τη νομιμότητα»

Σκληρή κριτική στον δήμο Καστοριάς σχετικά με την έλλειψη άδειας και την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κλειστό γυμναστήριο Καστοριάς, άσκησε ο πρόεδρος του Α.Σ Καστοριάς κ. Μάκης Δίτσιος.

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου που ετοιμάστηκε για την ανακοίνωση των νέων αντιδημάρχων, ο Ανέστης Αγγελής ρωτήθηκε και είπε τα εξής:

«Ναι ο κ. Δίτσιος έχει κάνει μια πρόταση παλιά και ο δήμος τη δέχεται. Επισημαίνω όμως, άλλο η επιθυμίες, άλλο αυτά που λέμε στα ΜΜΕ εκ του ασφαλούς και άλλο οι δομημένες υπηρεσίες που έχουν την αρχή της νομιμότητας.

Κατά συνέπεια εγώ εύχομαι να γίνουν πολλά γυμναστήρια και να λειτουργήσουν, αλλά επισήμανα στην εισήγηση μου ότι περνάμε μία πολύ δύσκολη εποχή και ο δήμος περιμένει από την πολιτεία τα αντίστοιχα.

Θέλουμε συμμάχους και όχι γεγονότα που δημιουργούν άλλοι για άλλους λόγους.»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria