Καστοριά - Κωπηλασία: Κερδίζουν θέσεις διεθνών - OlaDeka

Καστοριά – Κωπηλασία: Κερδίζουν θέσεις διεθνών

Εννιά αθλητές και αθλήτριες του ΟΕΑ/ΝΑΒ στο προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έφεραν οι κωπηλάτες και οι κωπηλάτριες του Ο.Ε.Α. – Ν.Α.Β. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καθώς επίσης και τα πολύ καλά αποτελέσματα της δοκιμασίας – τεστ που πραγματοποίησαν παρουσία του Ομοσπονδιακού προπονητή το περασμένο Σάββατο 29 Μαΐου, αναγνωρίζονται και οδηγούν εννιά αθλητές-τριες στο προπονητικό κοινόβιο των Εθνικών ομάδων που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στην Καστοριά.

Οι αθλητές – μαθητές αφού κλήθηκαν από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία, αναμένουν τη λήξη των ενδοσχολικών τους εξετάσεων, προκειμένου να αναχωρήσουν για την Λίμνη Ορεστιάδα, όπου θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις με την Εθνική ομάδα.

Οι αθλητές του Ο.Ε.Α. – Ν.Α.Β. που κλήθηκαν είναι: Παπασακελαρίου Γιώργος, Καλανδαρίδης Γιάννης, Κουκουτής Βασίλης, Δεμελής Νίκος, Ψαρρός Παναγιώτης, Σχιζοδήμος Γρηγόρης καθώς επίσης και οι αθλήτριες: Γεωργούδη Μαργαρίτα, Μπιτζιλαίου Ιωάννα και Γιάννου Ασπα.

Το προπονητικό κοινόβιο θα διαρκέσει ως το τέλος του Ιουνίου όπου και θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες πρόκρισης έτσι ώστε να γίνει η τελική επιλογή των αθλητών και αθλητριών που θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα Κωπηλασίας που θα αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα στις Διεθνείς διοργανώσεις, ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Το Δ.Σ., τα μέλη, οι προπονητές και όλη η αθλητική οικογένεια του Ο.Ε.Α. – Ν.Α.Β., εύχονται ολόψυχα καλή επιτυχία.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria