Έκθεση γούνας Πεκίνου: Ρεπορτάζ απολογισμού - OlaDeka

Έκθεση γούνας Πεκίνου: Ρεπορτάζ απολογισμού

Επισκεψιμότητα, δουλειές και στρατηγική συνεργασία της MIFUR!

Κατά τη δεύτερη και τρίτη μέρα (που ήταν και η τελευταία), η έκθεση γούνας του Πεκίνου δεν παρουσίασε την ίδια κινητικότητα που είχε η πρώτη. Οι επισκέπτες ήταν εμφανώς λιγότεροι.

Συνολικά, η εκδήλωση ήταν μια καλή προσπάθεια, και σε γενικές γραμμές η εικόνα ήταν καλύτερη από ότι αναμενόταν.

Δύο τοπικές εταιρίες, μία από τη Liaoning και άλλη μία από τη Hainin τα πήγανε καλά, ειδικά σε προϊόντα καλύτερης ποιότητας. Οι συγκεκριμένες εταιρίες ξεχώρισαν και για τον μοντέρνο σχεδιασμό τους.
Μερικοί εκθέτες είχαν κλείσει τα περίπτερα τους επειδή φοβόταν να μην αντιγραφεί το στυλ τους.
Η Ιταλία είχε δύο ενώ η Ελλάδα και η Τουρκία από μία συμμετοχή η καθεμιά.

Η σημαντική είδηση έρχεται από τους υπεύθυνους της MIFUR οι οποίοι σκέφτονται να κάνουν στρατηγική συνεργασία με την κινεζική έκθεση!

Κατά τα άλλα, τα ιταλικά προϊόντα αποδείχτηκαν πολύ ακριβά για τη συγκεκριμένη αγορά, ενώ υπήρξε κάποιο μικρό ενδιαφέρον για τα προϊόντα που προέρχονται από την Ελλάδα. Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες για δουλειές δόθηκαν στους κινέζους.

 

Δείτε και επίσημα στοιχεία από τους διοργανωτές:

Η Νέα Έκθεση Γούνας του Πεκίνου που ξεκίνησε στις 16 τελείωσε σήμερα στις 18 Μαΐου.

1. Με 77 εκθέτες σε 13.000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακού χώρου, η νέα έκθεση γούνας ήταν καλύτερη από ότι αναμενόταν για το 1ο έτος. Η νέα έκθεση έχει μεγάλη επιρροή στη βιομηχανία της γούνας με σχεδόν 10.000 επισκέπτες.

2. Από την οπτική πλευρά των εκθετών, οι αγοραστές από το χώρο της μόδας ήταν λίγοι σε αυτή την έκθεση και οι περισσότεροι από τους επισκέπτες ήταν παραγωγοί.

3.Η NAFA συμμετείχε με περίπτερο που εκπροσωπούσε τον γνωστό οίκο δημοπρασιών. Η MIFUR είχε επίσης μια θέση, μαζί με δύο Ιταλικές εταιρείες, η Ελλάδα είχε ένα περίπτερο με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών και ένα περίπτερο κατείχε η Τουρκία.

4. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, πραγματοιήθηκαν δύο φόρουμ και μια επίδειξη μόδας.

5. Η IFF συμμετείχε στην έκθεση ως υποστηρικτής. Συνεργάτες της IFF κλήθηκαν να κάνουν μια ομιλία στο φόρουμ για λογαριασμό της IFF και μίλησαν σχετικά με την ορθή μεταχείριση των ζώων και την παγκόσμια δομή Γούνας και αξία αυτής.

 

Πέτρος Σμιξιώτης

 

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria